Home Gaming Create Your Own Legend. F1™ 2016 Out now!

Create Your Own Legend. F1™ 2016 Out now!

by Mark van Truijen

F1 2016, de officiële videogame van de   FIA FORMULA ONE WORLD CHAMPIONSHIP™ 2016 is vanaf nu wereldwijd verkrijgbaar voor PlayStation®4, Xbox One en Windows PC (DVD). Om dit te vieren hebben Codemasters® en Koch Media vandaag een nieuwe gameplay video uitgebracht.

F1 2016 zorgt met de uitgebreide Career Mode, inclusief alle officiële teams, bestuurders en circuits van het huidige seizoen, voor een bloedstollende race ervaring. De nieuwe Career mode zorgt ervoor dat spelers in maximaal tien maanden hun eigen legende kunnen creëren. Samen met een eigen research & development ingenieur en een manager kan de speler bepalen hoe ze het maximale kunnen halen uit hun carrière in FORMULA ONE™.

Voor het eerst zullen gamers de spanning voelen van de formatieronde wanneer ze in de startblokken staan voor een handmatige start. Ook de iconische Safety Car keert terug in het spel en wordt op het circuit aangevuld met een nieuwe virtuele Safety Car.

In F1 2016, kunnen 22 spelers zich online bij elkaar voegen voor een race met alleen menselijke tegenstanders. De nieuwe Multiplayer Championship Mode maakt het mogelijk om zelf een heel seizoen met 22 spelers te strijden om de titel. Spelers kunnen zich bij elkaar aansluiten in een team of het in verschillende teams tegen elkaar opnemen.

Dit zal de eerste keer zijn dat gamers op het nieuwe straatcircuit in Baku, Azerbeidzjan kunnen racen. Deze stad is de thuisbasis van de FORMULA 1 GRAND PRIX OF EUROPE 2016, ook kan er voor het eerst worden gereden met het nieuwe Haas F1 Team.

De F1 2016 Limited Edition is vanaf nu beschikbaar en is inclusief de ‘CAREER BOOSTER’ DLC PACK, die spelers een kickstart geeft in hun carrière, een exclusieve Career Helm en Laptopdesigns.

Volg de Codemasters F1 games blog en social media kanalen Twitter enFacebook voor de nieuwste updates. Meer details over de nieuwe game worden snel bekend gemaakt.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x