Home MoviesDVD/Blu-Ray Release data The Darkest Minds

Release data The Darkest Minds

by Pim, Sel

The Darkest Minds is vanaf 12 november beschikbaar als download, vanaf 3 december te huur via VOD en vanaf 5 december verkrijgbaar op DVD & Blu-ray

Groep groen is hyperintelligent, groep geel kan elektriciteit controleren en groep blauw heeft telekinetische krachten. Oranje en rood zijn levensgevaarlijk en moeten worden uitgeschakeld. Maar is dit terecht? In de nieuwste tiener-thriller-film THE DARKEST MINDS volgen we een groep jongeren die na het overleven van een mysterieus virus over bovennatuurlijke krachten beschikt. Om de jonge mutanten onder controle te houden, heeft de overheid ze in heropvoedkampen op kleur ingedeeld. Ruby – groep oranje – vlucht en sluit zich aan bij een groep rebellerende tieners die er alles aan doet om te overleven… Naast spannende actiescènes, bevat de young-adult-film ook een hoop romantiek en tienerdrama. Een must-see film voor fans van het genre!

Synopsis
Een verhaal van de makers van Stranger Things over een groep tieners die op geheimzinnige wijze aan nieuwe vaardigheden is gekomen. Door de regering worden ze als gevaarlijk bestempeld. Ruby, een van de tieners met buitengewone krachten, sluit zich aan bij een groep tieners die ook op de vlucht is en een veilige schuilplaats zoekt. Al snel wordt het deze nieuwe familie duidelijk dat ze hun krachten moeten bundelen om hun toekomst – en die van toekomstige generaties – veilig te stellen.

Cast 
Regisseur Jennifer Yuh Nelson (Kung Fu Panda) verzamelde voor The Darkest Minds een mix van doorgewinterde acteurs en nieuw talent om haar heen. Naast de actrices Mandy Moore (This Is Us) en Gwendoline Christie (Star Wars, Game of Thrones), neemt Amandla Stenberg (Sleepy Hollow, The Hunger Games) de rol van de ogenschijnlijk levensgevaarlijke Ruby op zich. Andere grote rollen zijn voor Harris Dickinson, Miya Cech en Skylan Brooks (The Get Down).

Check de trailer van de film hieronder:

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: