Home Gaming Reis door een zee van sterren in Star Ocean First Departure R

Reis door een zee van sterren in Star Ocean First Departure R

by Jos Vis

Square Enix Ltd., maakt vandaag bekend dat STAR OCEAN First Departure R, de HD-remaster van de klassieke sci-fi RPG, nu verkrijgbaar is voor het Nintendo Switch-systeem en PlayStation 4-computerentertainmentsysteem.

STAR OCEAN First Departure R verscheen in het Westen eerder al voor de PSP (PlayStation Portable) en vertelt het verhaal van de jonge zwaardvechter Roddick die samen met zijn bondgenoten op reis gaat om het geneesmiddel voor een dodelijke ziekte te vinden, waardoor ze verzeild raken in een avontuur dat zich uitstrekt over een zee van sterren. Deze hd-remaster verrijkt de ervaring met de volgende extra’s en verbeteringen:

  • Volledige voice-over – Spelers kunnen kiezen tussen de originele, Japanse of Engelse ‘full voice’-cast van de versie voor het PSP-systeem, of de nieuwe versie met de Japanse voice-cast van de originele Super Famicon-versie, die eerder alleen in Japan is verschenen.
  • Nieuwe personage-illustraties – Spelers kunnen kiezen voor de originele personage-illustraties die werden gebruikt in STAR OCEAN First Departure, of gloednieuwe versies die zijn getekend door de beroemde illustrator Katsumi Enami (STAR OCEAN: THE LAST HOPE).
  • Speed Mode – Spelers kunnen de bewegingssnelheid opvoeren om sneller door de wereld te reizen.
  • Aangepaste game-balans – De aangepaste moeilijkheidsgraad biedt spelers meer uitdaging tijdens gevechten, een onderscheidende kwaliteit van de STAR OCEAN-serie.

STAR OCEAN First Departure R is nu digitaal verkrijgbaar voor het Nintendo Switch-systeem en het PlayStation 4-computerentertainmentsysteem. Ga voor meer informatie naar: https://www.staroceangame.com

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: