Home GamingAndroid Legendary Pokémon Mewtwo en Giovanni nu beschikbaar in Pokémon Masters

Legendary Pokémon Mewtwo en Giovanni nu beschikbaar in Pokémon Masters

by Jos Vis

DeNA Co., Ltd. heeft in samenwerking met The Pokémon Company aangekondigd dat de legendarische Pokémon Mewtwo en Giovanni, de beroemde leider van Team Rocket, nu beschikbaar zijn om te vechten en toe te voegen als een synchronisatiepaar in Pokémon Masters. De realtime vecht- en strategiespel kan worden gedownload op compatibele iOS- en Android-apparaten.
 
Het Psychic-type synchronisatiepaar van Giovanni & Mewtwo zal te zien zijn in een in-game evenement getiteld “Lurking Shadow”, dat beschikbaar is vanaf nu tot 18 december om 21:59 uur Pacific tijd. Tijdens dit evenement kunnen spelers tegen Giovanni & Mewtwo vechten, terwijl ze ook meer inzicht krijgen in hun aankomst op het eiland Pasio en hun relatie met Team Break, de belangrijkste tegenstanders van het spel. Spelers die tijdens het evenement voldoende in-game beloningen verdienen, kunnen ook het krachtige duo Giovanni & Mewtwo aan hun teams toevoegen. Anders dan de meeste synchronisatieparen, zijn speciale items die alleen verkrijgbaar zijn in het evenement vereist om “Level Cap” te ontgrendelen en “Bewegingen en vaardigheden” te leren voor dit synchronisatiepaar.

DeNA heeft aangekondigd dat de volgende aanvullende inhoudsupdates nu beschikbaar zijn in Pokémon Masters:

  • Grimsley & Liepard Kom naar Pasio: het Dark-type synchronisatiepaar van Grimsley & Liepard maakt zijn debuut in het synchronisatiepaar Spotlight Scout van nu tot 18 december om 21:59 uur Pacific. Samen met andere synchronisatieparen met Dark-type moves zoals Cheren & Stoutland en Nanu & Persian, kan de moveset van Grimsley & Liepard nuttig zijn tegen sommige van de Psychic-type tegenstanders in het “Lurking Shadow” -evenement.
  • Level Cap verhoogd naar 120: spelers kunnen nu hun 5 ★ synchronisatieparen trainen naar niveau 120 vanaf een eerdere limiet van 100. Om spelers te helpen hun synchronisatieparen sneller te versterken, hebben cursussen binnen het trainingsgebied nu een nieuw moeilijkheidsniveau, ” Ultra Hard ”, waarmee spelers Ultra Buff Blends en Ultra Tech Tonics kunnen verdienen.
  • Inlogbonussen en speciale missies: spelers die elke dag inloggen tijdens het “Lurking Shadow” -evenement kunnen tot 4.200 edelstenen krijgen. Er zijn ook speciale missies beschikbaar waarmee spelers tot 1500 edelstenen kunnen verdienen.

Raadpleeg de menu’s in het spel voor meer informatie. Houd er rekening mee dat datums in de game zonder kennisgeving kunnen worden gewijzigd.
 
Pokémon Masters is een gratis te starten spel met in-app aankopen op compatibele Android- en iOS-apparaten en kan worden gedownload via de onderstaande links:
Google Play (Android)
App Store (iOS)

De game is beschikbaar in het Engels, Frans, Duits, Italiaans, Japans, Koreaans, Spaans en Traditioneel Chinees. Fans kunnen meer informatie vinden over Pokémon Masters op https://pokemonmasters-game.com/en-US.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d