Home Gaming Red Ego Games kondigt vervolg aan op Re:Turn – One Way Trip uit 2020

Red Ego Games kondigt vervolg aan op Re:Turn – One Way Trip uit 2020

by Jos Vis

De in Londen gevestigde ontwikkelaar Red Ego Games is verheugd om het vervolg op hun angstaanjagende 2D-horroravontuur Re:Turn – One Way Trip aan te kondigen dat op 28 januari wordt gelanceerd op Steam voor pc, Xbox-consoles en Nintendo Switch.

Re:Turn 2 – Runaway is een spannende, karaktergestuurde psychologische horrorervaring waarin onze hoofdrolspeler, Saki, en haar verloofde Sen vastzitten in een verlaten trein; achtervolgd door een boze geest; waar ze zich een weg doorheen moeten vechten om te ontsnappen aan de nachtmerrie en om gevangen zielen te bevrijden uit de klauwen van het kwaad dat hen heeft bezeten.

Maar acties hebben gevolgen: om veilig te blijven, moet Saki beslissen of hij wegrent, zich verbergt of het kwaad het hoofd biedt om een ​​erger lot te vermijden dan de verloren zielen die al vastzitten aan boord van de trein.

Voortbouwend op de saga van hoofdrolspeler Saki terwijl ze vecht tegen het kwaad in de verlaten passagierstrein en andere locaties, biedt Re:Turn 2 volledig herwerkte, levendige, met de hand geïllustreerde in-game visuals en animaties, evenals een volledige voice-acting en gloednieuwe geluidsspoor.

“Onze ervaringen met de lancering van de originele Re:Turn en de feedback die we van zowel media als spelers hebben ontvangen, hebben echt geholpen bij het vormgeven van hoe we onze toekomstige projecten benaderen.” merkte Omar Bik, oprichter van Red Ego Games op, “het was ons duidelijk dat we de pijlers hadden om de game-ervaring te leveren die we wilden en dat we zoveel meer van Saki’s verhaal hadden om te delen, dus we zijn verheugd om dit nieuwe hoofdstuk met iedereen. Door de game-ervaring bijna volledig vanaf de grond af opnieuw op te bouwen met een nieuwe engine, vernieuwde visuals en volledige voice-acting hebben we ons als ontwikkelaars echt kunnen pushen en Re:Turn 2 in nieuwe richtingen kunnen sturen met een echte nadruk op horror en schrik”.

Voor die dappere zielen die lachen in het aangezicht van angst, is er nu een demo beschikbaar op Steam – Re:Turn 2 – Runaway Demo op Steam.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x