Home Gaming Tanks, vliegtuigen, mechs en draken – creativiteit komt samen in één spel. Model Builder verschijnt 8 februari op Steam

Tanks, vliegtuigen, mechs en draken – creativiteit komt samen in één spel. Model Builder verschijnt 8 februari op Steam

by Jos Vis

De ontwikkelaars van Moonlit S.A. en uitgever Green Man Gaming kunnen niet wachten om de explosie van creativiteit te zien die op 8 februari op Steam zal barsten met de release van Model Builder. Met deze sim kunnen spelers hun eigen miniatuurmodellen maken, alleen beperkt door hun verbeeldingskracht.

Van het uitsnijden en monteren van authentieke modellen tot het schilderen van fictieve minifiguren, Model Builder is een droomworkshop voor zowel beginners als veteranen van de miniatuurmodelhobby. Spelers kunnen verschillende modellen maken, variërend van historische voertuigen (bijv. een Franse R35 lichte tank, VIIC/41 Duitse onderzeeër) tot popcultuuriconen (post-apocalyptische installaties, steampunkmachines, mechs of draken).

Het ontspannende plezier wordt geleverd met een overvloed aan gereedschappen en verf. Elke creatie kan met anderen worden gedeeld via de in-game fotocabine. Model Builder is ook een geweldig hulpmiddel voor echte liefhebbers van de hobby, waardoor ze hun ideeën kunnen testen voordat ze hun creaties realiseren.

YouTube video

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x
%d bloggers liken dit: