Home Gaming Red Dead Online: Legendary Bounty – Sergio Vincenza en meer

Red Dead Online: Legendary Bounty – Sergio Vincenza en meer

by Jos Vis
cid:image001.jpg@01D57DF1.60D06C80
cid:image002.jpg@01D57DF1.60D06C80
cid:image003.png@01D57DF1.60D06C80

De anarchistische agitator en voormalige militaire scherpschutter Sergio Vincenza is de Legendary Bounty van deze week. Sinds hij overliep uit het leger, is Vincenza op de vlucht en zijn nauwkeurigheid met een geweer is in legenden overgegaan. De glinstering van de zon die op zijn reikwijdte reflecteert, zou een grimmige voorbode en een voorteken van de dood zijn.

Zijn laatste grote operatie was een mislukte moordaanslag op de gouverneur van Saint Denis, en er wordt gezegd dat hij zich in de vuurtoren in Roanoke Ridge schuilhoudt. Maar pas op: de mannen van Vincenza zijn hoog opgeleide ex-militairen die de heuvels met valstrikken en explosieven hebben opgetuigd. Benader met grote voorzichtigheid.

Bounty Hunters met licentie kunnen Vincenza en zijn anarchistische bende opnemen door zijn poster op te halen bij een lokaal kantoor van de sheriff.

cid:image004.png@01D57DF1.60D06C80
cid:image005.jpg@01D57DF1.60D06C80

Wheeler, Rawson & Co. heeft een nieuwe selectie kleding beschikbaar voor een beperkte tijd, waaronder de Folwell en Dillehay Hoeden, de opvallende Prieto Poncho, Eberhart Coat en de stijlvolle combinatie van de Morales Vest en Carver Pants.

Voor doorgewinterde spelers die hun zenuwen willen testen, wacht een spannende overlevingswedstrijd met de aanbevolen Free Aim-serie van deze week, Name Your Weapon. Concurreren in teams en Free-For-All-varianten; hoe moeilijker het wapen dat je gebruikt om je tegenstander te laten vallen, hoe meer punten je verdient.

Deze week is de rondtrekkende verkoopster mevrouw Nazar op zoek naar de Naturalists Collection. Koop de Cherrywood Comb, Egret Egg en Bitterweed en bezorg haar alle drie voor een gezonde remittance.

cid:image006.png@01D57DF1.60D06C80

Nieuwkomers aan de grens die op zoek zijn naar avontuurlijke ondernemingen, zouden het verstandig vinden om deze week de Legendary Bounty Hunter, Cripps of Madam Nazar te zoeken en te profiteren van een beperkte tijd 5 Gold Bar korting op de Bounty Hunter’s License, de Trader’s Butcher Table en Collector’s Satchel vereist voor Frontier Pursuits, maar alleen tot 14 oktober.

Natuurlijk kunnen spelers die hun Social Club-account verbinden met Twitch Prime nog steeds de Bounty Hunter’s License gratis ontvangen, terwijl actieve PlayStation Plus-abonnees hun gratis Butcher’s Table kunnen claimen tot 14 oktober en iedereen die met succes alle verborgen speelkaarten in GTA heeft gepakt Online krijgt de Collector’s Satchel gratis.

Er worden deze week tal van extra beloningen aangeboden, waaronder 5.000 Club XP voor het spelen van Red Dead Online en 30% extra Character en Role XP voor alle rolmissies, uitdagingen en evenementen:

  • Bounty Hunter: All Bounty Missions including Legendary and PvP Bounties
  • Bounty Hunter: Manhunt and Day of Reckoning Free Roam Events
  • Bounty Hunter: All Daily Challenges
  • Trader: All Sell Missions
  • Trader: All Daily Challenges
  • Trader: Trade Route Free Roam Event
  • Collector: Collecting Coins, Family Heirlooms and Wild Flowers
  • Collector: All Weekly Set Sale and Collectors Set Sales
  • Collector: Salvage and Condor Egg Free Roam Events and Daily Challenges

Als je de Sergio Vincenza Legendary Bounty voltooit, krijg je binnen 24 uur na voltooiing een exclusieve colorway van de Inglett-sjaal en 100 ronden Express Rifle Ammo. PlayStation Plus-leden die zich tussen 8 oktober en 4 november aanmelden bij Red Dead Online, ontvangen binnen 24 uur na inloggen een exclusieve tint van het Killiman-vest.

cid:image007.png@01D57DF1.60D06C80
cid:image008.jpg@01D57DF1.60D06C80

Vier het Halloween-seizoen met het angstaanjagende Slaughter Mask. Speel vanaf donderdag gewoon GTA Online tussen 10 oktober en 12 december en je ontgrendelt dit gratis masker om te dragen tijdens je avonturen in Red Dead Online. Het slachtmasker wordt binnen 24 uur na inloggen op Red Dead Online toegevoegd aan de garderobe van je kamp.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: