Home Gaming Records worden verbroken met The Division

Records worden verbroken met The Division

by Mark van Truijen

Tom Clancy’s The Division heeft in de eerste 24 uur meer verkocht dan alle eerder uitgegeven Ubisoft titels in de geschiedenis van het bedrijf*.

We zijn ontzettend tevreden met de record-brekende launch van The Division,’ zegt David Polfeldt, Managing Director van Ubisoft’s Massive studio. ‘The Division laat goed zien waar Ubisoft voor staat. Het Massive team en alle andere studios hebben op de toppen van hun kunnen gepresteerd in een succesvolle samenwerking. Dit levert een goede, innovatieve en vermakelijk game op.’

The Division heeft ook Ubisoft’s record voor totale digitale verkopen op één dag verbroken, waaronder Windows PC, Xbox One en PlayStation 4. Met The Division, heeft Ubisoft drie van de vier** meest succesvolle lanceringen van een nieuwe IP in de geschiedenis van de industrie in handen.

‘De launch van The Division is een fantastische prestatie en laat de ongeëvenaarde capaciteit zien van Ubisoft om fantastische nieuwe games te maken, die vervolgens uitgroeien tot entertainment blockbusters,’ zegt Yves Guillemot, mede-oprichter en CEO Ubisoft. ‘Dit is een memorabele dag voor Ubisoft, maar nog belangrijker is het begin van de blijvende betrokkenheid van miljoenen spelers in de wereld van The Division game, waarvan wij zeker zijn dat de gamers ervan zullen houden.’

Tom Clancy’s The Division speelt zich af in New York, een aantal weken na de uitbraak van een verwoestende pandemie die op Black Friday is losgebarsten. Één voor één vallen de voorzieningen uit. Zonder water en voedsel duurt het slechts dagen voordat de samenleving in elkaar stort. The Division, een opzichzelfstaande geheime eenheid, wordt op actief gesteld. Het lijken gewone mensen, maar Division-agenten zijn getraind om alleen te strijden en de samenleving te redden. In deze immense, online open world RPG ontdek je een vijandige en dynamische omgeving waarin onderzoeken en de progressie van de speler van essentieel belang is. Werk samen met andere spelers om de stad weer terug te veroveren en te ontdekken wat de oorzaak is van het virus.

Tom Clancy’s The Division is nu verkrijgbaar voor Xbox One, PlayStation 4 en PC.

Voor meer informatie over Tom Clancy’s The Division, bezoek je http://www.thedivisiongame.com​.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x