Home Gaming Nieuwe geluiden in World of Tanks blazen je weg

Nieuwe geluiden in World of Tanks blazen je weg

by Mark van Truijen

Wargaming heeft zojuist update 9.14 voor World of Tanks gelanceerd. Deze update bevat nieuwe fysica dat het besturen van de tank nog gemakkelijker maakt maar nog belangrijker… Het voegt een nieuwe geluidsengine toe die niet alleen de kwaliteit sterk verbeterd maar je ook een duidelijke indicatie geeft waar het vandaan komt en wat er precies in jouw omgeving gebeurd.

Deze verbetering is te danken aan het geluidsengine genaamd “Audiokinetic Wwise” en geeft spelers de kans om alles tot in de detail te horen dankzij de aparte core dat tussen de 10 en 30 aparte tracks doorgeeft. Deze geluidsporen zijn door echte authentieke tanks op terreinen opgenomen. Zo kunnen zelfs echte kenners herkennen wat voor tank hun besluipt en wat voor ammunitie zij afvoeren.

Daarnaast geeft de verbeterde fysica spelers nog dynamischer gevechten. Zij kunnen nu scherpere bochten maken, sneller van richting veranderen en ook de tankkoepel radius beter besturen tijden het rijden. Dat alles maken, zeker de lenige tanks, nog manoeuvreerbaarder.

Ook worden er 24 nieuwe HD modellen toegevoegd; wat een lust voor het oog is voor wie de HD versie speelt. Tot slot en een nieuwe map voor de “Rampage” modus genaamd “Ravaged Capital”; die spelers in het hart van Parijs gedurende de Tweede Wereld oorlog dropt.

“The major improvements to sound and physics in update 9.14 have been highly-anticipated by our fans,” aldus Sergey Laptenok, Publishing Product Director, World of Tanks. “All this was made possible with feedback from players, and we have delivered an experience that brings them closer to the action than ever before.”

http://static-ptl-eu.gcdn.co/dcont/fb/image/sound_pribl.jpg

  • Green part: Field of view (FOV) – area visible to the player (battle information received via both visuals and audio) 
  • Grey part: area outside of the player’s view (battle information received only via audio)

 

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x