Home GadgetsConnectiviteit RazerStore opent deuren in Londen

RazerStore opent deuren in Londen

by Pim, Sel

Razer, het vooraanstaande lifestylemerk voor gamers, opent een nieuwe RazerStore. Deze zal 14 december 2019 zijn deuren openen op 51-53 Charing Cross Road, Londen.


De RazerStore London is de nieuwste toevoeging aan de wereldwijde reeks RazerStores. Het is de eerste in Europa en met een oppervlakte van meer dan 3.700 vierkante meter de grootste RazerStore tot nu toe. De bouw van de RazerStore London heeft meer dan een jaar geduurd. De winkel is ontworpen als het retail-pronkstuk van Razer . De RazerStore London is ontwikkeld in samenwerking met toonaangevende partners uit de retail- en technologiebranche en biedt fans het allerbeste op het gebied van gaming en entertainment.


“De populariteit en het succes van de RazerStores is iets wat we al lang naar Europa willen brengen”, zegt Min-Liang Tan, mede-oprichter en CEO van Razer. “Londen is een toeristische trekpleister, heeft een gevarieerde bevolking en een levendige, creatieve game-industrie. Daarom is het de ideale locatie voor Razer om zijn eerste winkel in Europa te openen.”


De RazerStore London is centraal gelegen op 2 minuten lopen van Leicester Square. Hij ligt vlakbij het drukke theaterdistrict van Londen, het altijd populaire Chinatown en het levendige, hippe Soho. De RazerStore London is de ideale bestemming voor Razer-fans uit de hele wereld.


Nieuwe winkelervaring
De RazerStore London biedt een nieuw soort gaming-winkelervaring voor zowel Razer-fans als gamers. De winkel maakt gebruik van stijlvolle materialen, interactieve verlichting en digitale schermen op de muur. Hiermee zorgt de RazerStore London voor een ‘gamificatie’ van de winkelervaring. De winkel verkoopt daarnaast het beste wat Razer te bieden heeft op het gebied van gaming, e-sports, entertainment en streaming.


De winkel is verdeeld over twee verdiepingen en biedt het volledige assortiment Razer-producten voor alle soorten gamers en fans. Zo zijn er speciale afdelingen voor headsets, muizen, toetsenborden, muismatten en Razers populaire Mercury- en Quartz-productreeksen. Ook zijn er ruimtes voor Razer Blade-laptops, console-randapparatuur, mobiele en streaming-hardware, en Razers accessoires en kleding. Gamers kunnen dus alles wat ze zoeken vinden in de RazerStore London.


Er is een uitgebreide testruimte waar bezoekers diverse Razer-hardware kunnen aansluiten op Blades en consoles. Zo kunnen ze de nieuwste Razer-producten testen om er zeker van te zijn dat ze aan hun wensen voldoen. De verlichting van de apparatuur en speelzones is aangesloten op het Razer Chroma-verlichtingssysteem dat zich aanpast aan de acties van de spelers. Schermen aan de muur laten productinformatie, epische gameplay-momenten, e-sports-evenementen en live-streams zien.


De benedenverdieping beschikt over drie speciale zones met een volledig afgesloten streaming-ruimte waar producten kunnen worden uitgeprobeerd. Verder zijn er drie consoles voor multiplayer-games en een LAN-zone met tien systemen, inclusief een presentatieruimte, voor recreatief en competitief spel. Er worden wekelijks toernooien, workshops en bootcamps in de winkel georganiseerd.


Grote opening
Fans zijn uitgenodigd voor de openingsceremonie van de RazerStore London op zaterdag 14 december 2019 om half elf ‘s ochtends, lokale tijd. Mensen kunnen officieel om zeven uur ’s ochtends in de rij staan en worden in afwachting van de opening getrakteerd op loterijen, wedstrijden en diverse activiteiten.


De gehele dag kunnen gamers aan activiteiten deelnemen en prijzen winnen. Daarnaast hebben zij de mogelijkheid om YouTube- en Twitch-streamers te ontmoeten en aan toernooien deel te nemen. En zoals bij elke opening van een RazerStore maken fans kans om een aantal fantastische Razer-prijzen te winnen.


Meer informatie over de RazerStores is hier beschikbaar.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d