Home GamingAndroid Rayman Adventures nu beschikbaar voor Smarthphones & Tablets

Rayman Adventures nu beschikbaar voor Smarthphones & Tablets

by Mark van Truijen

Rayman Adventures, de laatste editie van de Rayman®franchise ontwikkeld door Ubisoft Montpellier, is nu beschikbaar is als download in de App Store en op Google Play.

In Rayman Adventures gaat onze bekende held samen met zijn kompaan, Barbara, op avontuur om nieuw leven te blazen in de ‘Second Tree’. In spookachtige middeleeuwse kastelen en betoverende bossen beginnen spelers aan een zoektocht samen met Rayman om de Incrediballs te redden en hun krachten te ontketenen. Eenmaal uit hun eieren helpen de eigenaardige wezens de speler verkennen, vechten en racen doorheen de levels.

Rayman Adventures combineert verkenning en actie zodat spelers de mogelijkheid hebben om in hun eigen tempo de wereld vol mysteries te ontdekken en te strijden tegen minotaurussen, bandieten en monsters. Spelers kunnen hun vrienden uitdagen om de grootste boom te laten groeien door de hoogste scores en de snelste tijden te behalen. Meer dan 150 levels zijn beschikbaar bij launch, met nog meer levels in aantocht bij toekomstige updates.

Rayman Adventures is momenteel ook beschikbaar als download in de App Store voor Apple TV. Bij deze versie zijn 20 nieuwe levels toegevoegd, waardoor deze versie nu ook 150 levels bevat zoals de mobiele versie. De laatste versie bevat ook het Rayman-kanaal waar spelers foto’s en video’s kunnen bekijken gemaakt door zowel de studio,  alsook door de community ingestuurde fan-art.

De Rayman franchise heeft recentelijk een mijlpaal behaald door, tijdens het vieren van het 20-jarig jubileum, al meer dan 28 miljoen units wereldwijd verkocht te hebben.

De UbiArt Framework engine brengt Rayman Adventures spelers een stap dichterbij om de kwaliteit van een HD-console op mobiel te ervaren. Speel de game op 60 FPS met enorme grafische details. De intuïtieve en makkelijke controls van Rayman Adventures bieden meer vrijheid aan spelers dankzij een enkele aanraking op het scherm.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: