Home Gaming Paladins ontvangt Evie, de eerste nieuwe kampioen in de gesloten beta

Paladins ontvangt Evie, de eerste nieuwe kampioen in de gesloten beta

by Mark van Truijen

Hi-Rez Studios zal vandaag de eerste nieuwe kampioen uitbrengen voor Paladins, de nieuwe first person shooter met ruilkaarten welke op dit moment in gesloten beta is. De kampioen, Evie, is een winterheks met pit en heeft vaardigheden om een speelstijl te ondersteunen die voornamelijk leunt op misleiding en snelle bliksemaanvallen. Ze kan haar vaardigheden gebruiken om bijvoorbeeld een illusie van haarzelf te maken, een kleine afstand te teleporteren of dankzij haar staf boven het slagveld te zweven.

In de patch die later vandaag online gaat, zijn ook een aantal andere veranderingen te vinden, zoals bijvoorbeeld kleine aanpassingen aan een aantal bestaande kaarten, plus nieuwe ruilkaarten voor de spelers om mee te experimenteren. Hi-Rez heeft eerder aangekondigd dat regelmatige updates een onderdeel zal zijn van de ontwikkelingsstrategie voorPaladins. Spelers kunnen tijdens de beta regelmatig nieuwe kampioenen, ruilkaarten en verbeteringen zien.

Paladins staat in de planning om officieel uitgebracht te worden als een free-to-play game in 2016. Je kan de laatste nieuws over Paladins volgen via Facebook, Twitter en Youtube.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x