Home Gaming Raphael keert terug in Soulcalibur VI | 19 oktober 2018

Raphael keert terug in Soulcalibur VI | 19 oktober 2018

by Mark van Truijen

BANDAI NAMCO Entertainment Europe heeft vandaag bevestigd dat Raphael, de door fans geliefde Franse edelman en meester van het rapier, terugkeert om te vechten in SOULCALIBUR VI. De videogame verschijnt op 19 oktober 2018 op PlayStation®4, Xbox One en PC (digitaal).

Raphael’s vechtstijl is die van een schermer die dodelijke steken uitdeelt. Wanneer Raphael zijn kenmerkende wapen Flambert hanteert, is hij dankzij zijn hoge snelheid en behendigheid moeilijk te raken en te ontwijken.

Raphael komt uit een Frans aristocratische familie en is van jongs af aan opgegroeid met de gebruiken van de hogere klasse. Toen hij ouder werd, leerde hij veel over geneeskunde en werd rigoureus getraind in de kunst van het zwaardvechten. Hij gebruikte zijn kennis van de rapier en talent om zijn familie aan de top te houden tijdens politieke oorlogen die in die tijd veel voorkwamen. Zijn kille aard bezorgde hem echter veel vijanden. Toen tijdens het Evil Seed event de politieke macht veranderde, werd hij door zijn familie overgedragen aan de vijand om zichzelf te redden. Raphael wist uiteindelijk te ontsnappen uit de achterbuurt en werd gered door een jong meisje genaamd Amy.

BANDAI NAMCO Entertainment Europe heeft ook aangekondigd dat er binnenkort een network test voor SOULCALIBUR VI plaatsvindt. Meer informatie wordt tijdens TGS onthuld.

SOULCALIBUR VI verschijnt 19 oktober voor PlayStation 4, Xbox One en pc (digitaal)

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x