Home Gaming Rainbow Six Siege dit weekend gratis

Rainbow Six Siege dit weekend gratis

by Pim, Sel

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege is vanaf vandaag tot 19 november gratis speelbaar op PlayStation 4, Xbox One en PC. Nieuwe spelers sluiten zich aan bij de inmiddels meer dan 40 miljoen spelers in de Tom Clancy’s Rainbow Six Siege-community en genieten van de volledige game met alle maps, modi en de 20 originele Operators.

Spelers die de game uitproberen tijdens het Free Weekend hebben de mogelijkheid om hun voortgang mee te nemen en ongestoord verder te spelen als ze de game besluiten aan te schaffen. Ze profiteren tussen vandaag en 30 november bovendien van een korting tot wel 70% op de Standard, Advanced, Gold & Complete Editions.* Voor meer informatie over het Free Weekend en de korting, bezoekhttp://rainbow6.com/freeweekend.

Het nieuwe seizoen van Tom Clancy’s Rainbow Six Siege, Operation Wind Bastion, speelt zich af in Marokko en voegt twee gloednieuwe Operators aan de game toe. Daarnaast genieten spelers van een nieuwe gratis map, Fortress, een militaire trainingsfaciliteit in het Atlasgebergte. De volledige onthulling van Operation Wind Bastion vindt plaats tijdens de Pro League Finals op zondag 18 november in Rio de Janeiro, Brazilië.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: