Home Gaming Railway Empire 2 heeft het station verlaten

Railway Empire 2 heeft het station verlaten

by Pim, Sel

Uitgever Kalypso Media en ontwikkelaar Gaming Minds Studios zijn verheugd om aan te kondigen dat de opvolger van de populaire treinmanagement-simulator Railway Empire het station heeft verlaten! Railway Empire 2 is nu verkrijgbaar in de Standaard- of Deluxe-editie op Steam, Epic Games Store, Microsoft Store en PlayStation Store voor £45.99/£54.99. De Deluxe-editie bevat 2 exclusieve locomotiefskins, 3 stationskins, een bedrijfshoofdkwartier-gebouwskin, evenals de digitale soundtrack. Het spel zal ook beschikbaar zijn op Xbox Game Pass en PC Game Pass.

Hoopvolle ondernemers kunnen nu hun claim als magnaat leggen in het gouden tijdperk van de locomotieven. Neem de rol aan van een spoorwegtycoon en bouw het meest uitgebreide transportimperium op in meer dan 250 steden in Noord-Amerika en Europa. Beheer middelen, bouw spoorwegen en laat steden steeds verder groeien om het grootste spoornetwerk ter wereld te bouwen!

Voortbouwend op het succes van zijn voorganger, biedt Railway Empire 2 hetzelfde meeslepende gameplay en 60 historisch nauwkeurige locomotieven die de serie hebben gedefinieerd, samen met nieuwe inhoud en uitgebreide functies, waaronder: 4-speler coöperatieve multiplayer*, verbeterde spoorwegconstructie, een campagne van vijf hoofdstukken, 14 scenario’s, vrije speelmodus en nieuwe constructiemodi.

Railway Empire 2 is nu beschikbaar via Xbox Game Pass voor console en PC Game Pass voor pc, en zal worden uitgebracht op Xbox Series X|S en Xbox One-consoles (ondersteund via Smart Delivery). Het zal ook worden uitgebracht op Steam, Epic Games Store en PlayStation 4|5. De titel wordt op 22 juni uitgebracht op de Nintendo Switch.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: