Home Gaming Verover het 16e-eeuwse Japan met een indrukwekkend arsenaal aan oorlogstactieken in NOBUNAGA’S AMBITION: Awakening.

Verover het 16e-eeuwse Japan met een indrukwekkend arsenaal aan oorlogstactieken in NOBUNAGA’S AMBITION: Awakening.

by Pim, Sel

Vandaag hebben KOEI TECMO Europe en ontwikkelaar Kou Shibusawa de inzet van Provincieoorlogtactieken en kasteelondersteuning onthuld in het aankomende tactische strategiespel, NOBUNAGA’S AMBITION: Awakening. Het 16e deel in Kou Shibusawa’s historische simulatiefranchise, NOBUNAGA’S AMBITION: Awakening combineert militaire macht met politieke diplomatie in een zoektocht om de Oorlogsstaten van Japan te veroveren. De titel zal digitaal beschikbaar zijn op 20 juli 2023 en is momenteel in ontwikkeling voor PlayStation 4, Nintendo Switch en PC Windows via Steam.

In NOBUNAGA’S AMBITION: Awakening zullen spelers de chaotische periode van de Oorlogsstaten van Japan ervaren door de rol van daimyō op zich te nemen – een machtige Japanse feodale heer en landeigenaar. Naarmate spelers vorderen en steeds grotere delen van de kaart veroveren, breiden hun tactieken uit door de samenwerking tussen daimyō en provincies. Hier zal een regent, de leider van een provincie, Provincieoorlogtactieken voorstellen, waarbij verschillende scenario’s zich afspelen afhankelijk van de vaardigheid van de regent. Tactieken omvatten: gezamenlijke offensieven, waarbij alle troepen naar hetzelfde doelwit marcheren als de daimyō-provincie; uitgestrekte aanvallen, waarbij provincies meerdere kastelen van dezelfde vijandige clan tegelijkertijd aanvallen; versterking, waarbij troepen in de achterhoede soldaten sturen naar de geallieerde eenheden aan het front; en afleiding, waarbij troepen in de buurt van vijandelijke grenzen marcheren om ze uit hun kastelen te lokken en zo kansen te creëren voor aanvallen van geallieerde eenheden. Met zoveel tactieken om uit te kiezen, is het essentieel dat spelers hun regenten wijs kiezen om vijandelijke troepen te slim af te zijn!

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: