Home Gaming MX vs ATV Legends trapt af vandaag met seizoen 2

MX vs ATV Legends trapt af vandaag met seizoen 2

by Pim, Sel

THQ Nordic en Rainbow Studios trappen het tweede seizoen af van MX vs ATV Legends met gratis updates en nieuwe content. Check daarvan hieronder de trailer:

Fundamenten voor poortdaling in Seizoen Twee

Updates voor alle eigenaars van het basisspel omvatten prestatieverbeteringen, bugfixes voor online en singleplayer modi, nieuwe menu’s voor snellere navigatie, een vernieuwde garage voor het tonen van voertuigen, en op natuurkunde gebaseerde Wheelie en Nose-Wheelies (alleen Pro Physics). Daarnaast zijn er nieuwe ophangingsupgradeparts (Showa, Pro Circuit, Factory Connection en Legends) en uitrustingsopties (shirts, helmen, broeken, handschoenen) van verschillende fabrikanten beschikbaar, evenals gloednieuwe Monster Energy en Slayco Graphic kits.

Eerste DLC van Seizoen Twee: 2023 AMA Pro Motocross Championship (nu beschikbaar)

De DLC van het 2023 AMA Pro Motocross Championship is nu beschikbaar en bevat alle 12 geplande evenementen, inclusief het bonusparcours Loretta Lynn. Spelers kunnen deelnemen aan elk evenement, dat twee dagen voor de overeenkomstige races in het echte leven wordt ontgrendeld.

Hier is een volledig schema van elk parcours dat in het spel wordt ontgrendeld en het overeenkomstige evenement in het echte leven:

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: