That's Gaming
Populairste
Categorieën
SOCIAL:
Filed under: Android, Gaming, iOS, PC, PS4, Xbox One

QuakeCon | Twee Esports toernooien brengen de besten ter wereld naar Dallas voor Quake Champions & The Elder Scrolls Legends

Het is nog maar een weekje wachten op QuakeCon 2018 en we wilden jullie graag even herinneren aan de twee grote esports toernooien die tijdens het evenement plaatsvinden – The Elder Scrolls: Legends Masters Series en het volgende grote evenement voor Quake Champions, De QuakeCon Open.

            
TESL Masters Series – Donderdag 9 augustus – vrijdag 10 augustus
Kwalificatiewedstrijden voor The Elder Scrolls: Legends Masters Series, met zowel online als offline evenementen, zijn al bezig sinds 30 juni en de competitie is intussen geslonken tot de top-16 beste spelers van de wereld. Deze kaartspelgladiatoren komen op donderdag 9 augustus bijeen op QuakeCon om te strijden voor hun deel van de $50,000 prijzenpot. Het pad naar de laatste krachtmeting staat gepland om op vrijdag 10 augustus omstreeks 17:15 uur van start te gaan. Fans die aanwezig zijn op QuakeCon kunnen de competitie live bijwonen in de esports Arena, terwijl de rest online kan kijken via https://www.twitch.tv/teslegends.

De QuakeCon Open – Vrijdag 10 augustus – zondag 12 augustus
QuakeCon is bekend voor de geweldige Quake-competities en dit jaar zal de Quake Champions QuakeCon Open alles naar een hoger niveau tillen. Het toernooi van dit jaar brengt enkele van de beste esports-spelers ter wereld samen, waaronder Rapha & DaHanG van Team Liquid die samen gaan strijden in een 2v2-Deathmatch voor hun deel van een prijzenpot van maar liefst $175,000. De competitie start op vrijdag 10 augustus met 2v2-finales die zaterdagavond op de planning staan.

Echter bevat de competitie dit jaar ook een bonusronde…met een twist! Spelers uit de acht beste 2v2-teams zullen doorstoten om het alleen op te nemen – tegen zowel teamgenoten als vijanden – in een 1v1, alles of niets-duel showdown voor een gooi naar ultieme glorie en een extra $25,000. Deze intense Duel-competitie start op zondag 12 augustus. Alle Quake Champions toernooi-actie kan live gevolgd worden in de esports Arena op QuakeCon of door online af te stemmen op https://www.twitch.tv/quake.

Livestream
Aanstaande vrijdag is de livestream ook te zien in de Esports Game Arena in Alphen aan den Rijn. Wil jij de gameplay-première van DOOM Eternal live zien, Quake Champions spelen, goodies krijgen en als eerste alles te weten komen over onze nieuwe titels ga dan naar deze Facebook pagina voor meer informatie.

Over QuakeCon
QuakeCon 2018, Noord-Amerika’s grootste Bring-Your-Own-Computer (BYOC) LAN party en gaming festival vindt plaats in het Gaylord Texan Resort and Convention Center van donderdag 9 augustus tot zondag 12 augustus. Dit jaar zal het evenement ook de terugkeer van de keynote address zien op vrijdag om 18 uur, waar Bethesda de langverwachte gameplay onthulling van DOOM Eternal tentoonstelt. Daarnaast is er een speciaal panel op zaterdag om 18 uur met Bethesda Game Studios om Fallout 76 te bespreken en vragen van fans te beantwoorden.

Tickets voor QuakeCon (en zelfs het BYOC!) zijn nog steeds beschikbaar door te registreren op de officiële site via registration.quakecon.org.