Home Gaming Quake Champions | Instagib, 2v2 Ranked, Lente Looks, No Abilities Modus en de Scalebearer Pack

Quake Champions | Instagib, 2v2 Ranked, Lente Looks, No Abilities Modus en de Scalebearer Pack

by Mark van Truijen

De grote maart update van Quake Champions is er met nieuwe manieren om te spelen en te kleden in ’s werelds snelste shooter, welke nu via Early Access beschikbaar is. Deze update brengt ieders favoriete one-shot bloedbad-modus, Instagib, terug naar liefhebbers van Quake. Competitieve spelers strijden samen met een vriend om de hoogste plekken te bemachtigen op het leaderboard in de nieuwe 2v2 Ranked Play modus; en zelfs de stoerste Champion zal ervan houden om zich te versieren met een grote verscheidenheid aan mooie bloemen- of pastelkleurige shaders en konijnenoortjes uit de nieuwe collectie lente-accessoires. Daarnaast kunnen oudgedienden van Quake hun jeugd herbeleven in de nieuwe ‘No Abilities Mode’ in custom games.

Nog niet in het bezit van Quake Champions? Vanaf morgen is er een nieuwe, goedkopere manier om de beste FPS-spelers van de wereld op te blazen – de nieuwe €4,99 kostende Scalebearer Pack, is beschikbaar via Bethesda.net en Steam vanaf 16 maart om 18:00 uur.

SCALEBEARER PACK DETAILS:

De Scalebearer Pack is nu beschikbaar voor €4,99 en biedt spelers meteen toegang tot de game, alsook twee Champions, Vanity items, accessoires en meer. Het pakket bevat ook een driedaagse huur van alle Champions zodat spelers ze kunnen testen voordat ze overgaan tot aanschaf. De Scalebearer Pack is vanaf 16 maart om 18:00 uur beschikbaar via Steam en Bethesda.net.

Het pakket bevat:

  • Directe toegang tot Quake Champions
  • Twee permanent-vrijgespeelde Champions: Scalebearer en Ranger
  • Ranger’s ‘Spoils of War’ zwaard en helm
  • Drie pantser-shaders voor Ranger
  • Drie Backpacks

MAART UPDATE DETAILS:

  • INSTAGIB – De snelle, gib-tastische klassieker komt eindelijk naar Quake Champions en introduceert een leuke en snelle modus waarin elk schot een ‘one-hit kill’ is. Spelers starten elke match met de enige wapens die beschikbaar zijn – de Rail Gun en de Gauntlet – en er zijn geen andere wapens, levens, bescherming of power-ups op te rapen. Champions hebben nog steeds de mogelijkheid om actieve en passieve vaardigheden te gebruiken, dus one-shot granaten van Keel en insta-killl totems van Galena dragen bij aan de absurde chaos.
  • 2v2 TEAM DEATH MATCH RANKED MODUS – Het is net zoals Duel mode, maar dan 2v2. Spelers kunnen een maatje meenemen om het op te nemen tegen andere duo’s van over de hele wereld, waarbij de juiste keuze van Champions en combinatie van vaardigheden hen een plaats bovenaan het scorebord geeft.
  • LENTE ACCESSOIRES – We hebben genoeg sneeuw gehad en we zijn klaar voor de lente. De nieuwe lente-accessoires voor Quake Champions laten spelers hun Champion en wapens versieren met een kleurrijke collectie aan vrolijke pastelkleuren en bloemenpatronen. Profieliconen, naamplaatjes en feestelijke hoofddeksels in het thema van de lente, waaronder een eenhoorn-hoed, een vogelnest en meer zijn te vinden in de lentecollectie. Kleur dus gerust jezelf wat roze en paars en maak daarna de arena rood…
  • NO ABILITIES MODE – Party like it’s 1999. Quake Champions laat je nu toe om actieve Champion vaardigheden uit te schakelen in custom games om zo die oldschool-ervaring terug te brengen.

Quake Champions is nu beschikbaar in Early Access op Steam en Bethesda.net. Spelers kunnen meteen in de actie springen door de Champions Pack te kopen, die meteen alle huidige en toekomstige Champions en andere exclusieve in-game bonussen vrijspeelt voor slechts €29,99. De €4,99 kostende Scalebearer Pack lanceert op 16 maart (morgen) met twee Champions en aanvullende bonussen. Een free-to-play versie van de game zal in de toekomst lanceren.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x