That's Gaming
Populairste
Categorieën
SOCIAL:
Filed under: Gaming, PC

Warhammer 40,000 Inquisitor – Martyr is verkrijgbaar vanaf 11 mei

Neocore en Bigben Interactive onthullen met trots dat Warhammer 40,000: Inquisitor – Martyr vanaf 11 mei 2018 verkrijgbaar is op pc, Xbox One en PlayStation 4TM.

Neocore Games is een gamestudio in Boedapest met de nodige ervaring in Action-RPG’s, zoals gedemonstreerd door de titel “The Incredible Adventures of Van Helsing” voor pc en consoles. Het team werkt al drie jaar aan Warhammer 40,000: Inquisitor – Martyr. Dit wordt de allereerste Action-RPG in het Warhammer 40,000-universum.

In Warhammer 40,000: Inquisitor – Martyr besturen spelers een Inquisitor in de Caligari-sector, een regio vol ketters, mutanten en Chaos-demonen. De game is speelbaar in single-player en online-coöp met maximaal 4 spelers. Om in de game te vorderen moeten spelers in een uitgestrekt universum missies met gevarieerde doelen voltooien. De speler belichaamt een van de drie klassen, elk met specifieke vaardigheden en gevarieerde, aanpasbare opties. De vernietigbare omgevingen bieden plaats aan een uniek cover-systeem dat welkome dekking kan bieden tijdens de even tactische als brute gevechten. 

Hieronder het key-artwork voor Warhammer 40,000: Inquisitor – Martyr