Home Gaming Propaganda-sim ‘Not For Broadcast’ uit op Xbox, PlayStation & VR-headsets

Propaganda-sim ‘Not For Broadcast’ uit op Xbox, PlayStation & VR-headsets

by Jos Vis

Het National Nightly News zendt vandaag uit op alle kanalen, terwijl ontwikkelaars NotGames en uitgever tinyBuild met trots aankondigen dat de zinderende satirische nieuwsredactiehit Not For Broadcast live is op Xbox One, Series S/X plus PlayStation 4 & 5-consoles, met nieuwe ” Live & Spooky” DLC beschikbaar voor consoles en pc.

Not For Broadcast is ook beschikbaar op Meta Quest 2/Pro-headsets en Steam VR voor je meest meeslepende, chaotische en rampzalige nieuwsbewerkingservaring tot nu toe. Bekijk hieronder alles wat geschikt is voor de ether in de nieuwe trailer:

Duik vandaag in de ronduit bizarre wereld van de Britse live televisie in Not For Broadcast. Speelt zich af in een alternatieve jaren 80 en wordt de redacteur van de National Nightly News-show van Channel One. Schakel tussen camerafeeds, piep gevaarlijke (of ronduit onbeschofte) ideeën uit en beslis welke verhalen geschikt zijn om door het hele land te gaan. Niet alsof het de loop van de geschiedenis volledig zou kunnen veranderen, toch?

Of het nu op pc, console of in VR is, de interface van de redactie van Channel One is een droom om te gebruiken. Druk op die knoppen, draai aan die knoppen en speel de advertenties van uw keuze één VHS tegelijk af. Laat de beoordelingen gewoon niet dalen, anders zit je zonder werk.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: