Home Gaming Project Warlock II beleeft succesvolle Kickstarter

Project Warlock II beleeft succesvolle Kickstarter

by Jos Vis

Met een succesvolle Project Warlock II Kickstarter-campagne ten einde, is Buckshot Software verheugd te kunnen zeggen dat hun project is gefinancierd door 14,761%. Nu deze belangrijke mijlpaal is bereikt, kunnen donateurs nu uitkijken naar het spelen van een nieuwe demo op het komende Steam Next Fest van 1-7 oktober, waar fans voor het eerst nieuwe functies kunnen uitproberen, zoals upgradebare wapens, een comboscoreteller en aanpasbare visuele instellingen. .

“We waren enthousiast over hoe fans reageerden op onze demo. Opmerkingen als ‘wat een rit!’ en ‘dit is een must-play voor mij’ zijn zeer bemoedigend en we kunnen niet wachten om te zien wat ze zeggen over de volgende release”, aldus Kuba Cisło van Buckshot Software.

Dankzij de financiering van 14,761% zijn verschillende stretchdoelen bereikt, waaronder extra verhalende illustraties, alternatieve wapenskins en stemmen van vijandige eindbazen. Andere stretchdoelen zijn onder meer:

  • In-game naamcredits: Project Warlock II heeft een schakelbare optie om de Steam- of GOG-namen van alle deelnemende donateurs willekeurig toe te wijzen aan verschillende monsters in het spel, op basis van hun monsterkeuze die overeenkomt met hun belofteniveau. Dit betekent dat spelers hun monster-zelf kunnen tegenkomen tijdens het spelen!
  • Fotomodus: Met Fotomodus kunnen spelers foto’s samenstellen van al hun beste Project Warlock II-exploits met afbeeldingen die elk bloederig detail van gepixeld bloedbad laten zien. Fotomodus toont ook Warlocks-modellen, zodat spelers hun personages in het spel kunnen zien.
  • SteelBook: Gamers houden van SteelBook-edities van hun meest gewilde games, en Project Warlock II-fans zijn geen uitzondering. Elk exemplaar van de Boxed Warlock-beloning bevat een SteelBook dankzij ontgrendelde stretchdoelen.

Een releasedatum voor Project Warlock II in Early Access/Games in Development op Steam en GOG zal dichter bij de lancering worden gedeeld. Ondertussen kunnen shooter-fans die geïnteresseerd zijn in het project hun boomstick-vaardigheden op de proef stellen in een onlangs uitgebrachte demo die toegang geeft tot het eerste niveau van Project Warlock II.Project Warlock II verpakt hordes monsters, diepgewortelde vuurgevechten, meerdere speelbare personages en enorme niveaus in één korrelig pakket. Met drie uitgestrekte werelden om te verkennen en door te blazen, krijgen retrofans die de vroege gloriedagen van het genre willen herbeleven, een bloederige, actievolle traktatie op hun pad.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x
%d bloggers liken dit: