Home Gaming [Preview]Beleef intense battle’s met World of Warships

[Preview]Beleef intense battle’s met World of Warships

by Jeffrey van den Bogaart

World of Warschips is een nieuw spel voor de pc van de ontwikkelaar wargaming.net (o.a. bekend van World of tanks en World of Warplanes. Door even het persbericht door te nemen ben ik al snel bekend met de interface en de 4 type schepen die er zijn namelijk: Destroyers, Kruisers, Battle-ships en vliegdek schepen. In deze 4 type schepen zijn er nog tal van andere schepen en combinaties mogelijk. Door research te doen etc. is het mogelijk je schip op jou speelstijl aan te passen. Elk type schip is uiteraard goed voor aantal specifieke taken zo zijn vliegdek schepen niet gemaakt om kanonskogels op te vangen maar Battle-ships hier uiteraard weer wel tegen bestand.

wows_screens_cbt_announcement_image_05_1920x

Na een korte download periode kon ik dan toch eindelijk aan de slag met de gesloten beta van World of Warships. Het spel ziet er op het eerste gezicht erg leuk uit en ik was dan ook erg benieuwd naar hoe het spel zou werken. Ik ben zelf gewend om op de Xbox One te spelen maar dit leek me toch erg leuk om te proberen. Gelijk na het opstarten krijg ik al een aantal schepen toegewezen om te proberen. Ik probeer eerst is even te zoeken naar een tutorial maar wil toch al snel actie hebben. Snel klik op de play knop en nog geen minuut later vaar ik met mijn eigen schip en nog 7 andere spelers richting de vijand. De besturing is simpel maar doeltreffend alleen heb ik in het begin nog niet helemaal door wat alle kogels zijn en waarom ik niet mijn 3 en 4 kanonnen kan gebruiken.

st_louis_1_1920x

Maar goed we gaan vrolijk door en al snel merk ik dat ik de halve map over aan het schieten ben en niet op de boot voor me. Blijkt dat ik te enthousiast aan het mikken ben en toch even wat lager moet schieten. Overal om mij heen zie ik kogels vliegen maar gelukkig word ik niet zoveel geraakt. Na een paar keer mis te hebben geschoten schiet ik nu toch raak en na een aantal goede treffers zinkt de laatste boot van de tegenstanders.

wows_screens_cbt_announcement_image_03_1920x

Ik merk toch dat het onwijs spannend en leuk is om even goed tactisch rond te schieten. Na een aantal potjes begin ik het meer te begrijpen. Dit spel draait heel erg om tactiek. Welke boten gaan ten aanval en welke boten blijven wachten.

De maps zijn erg leuk en je moet veel zigzaggend tussen eilanden door waardoor je af en toe nog wel is scheldend op een eiland beland(wat overigens niet goed is voor een schip)!  Het zal hopelijk niet lang meer duren voordat de Beta over is en je met meer vrienden aan de slag kan met dit tactische schiet spel!

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x