Home Gaming Rollercoaster Tycoon World krijgt nog voor release een grafische update

Rollercoaster Tycoon World krijgt nog voor release een grafische update

by Jeffrey van den Bogaart

Atari de ontwikkelaar van het de geweldige series Rollercoaster tycoon heeft op haar site aangegeven dat het spel nog voor de release datum een grafische update zal krijgen.

Dit naar aanleiding van beelden die twee weken geleden werden uitgebracht. De gamers klaagden dat ze ruim 10 jaar moesten wachten voor een nieuwe versie en dat er nauwelijks verbetering was te zien op grafisch niveau in het filmpje. Atari reageerde en vertelde dat dit nog beelden waren uit een zeer vroege versie van de game. Toch beloofde Atari de grafische kwaliteit te gaan verbeteren door de engine van het spel te verbeteren van Unity 4.6 naar Unity 5.0. Dit zal zorgen voor mooiere grafische omgeving zoals bijvoorbeeld gebouwen en achtbanen.

De release date van Rollercoaster Tycoon World is nog niet bekend. Eerder vorig jaar kwam een versie voor de mobiele telefoon uit die door vrijwel de gehele wereld gehaat werd vanwege het feit dat het ontbrak aan het echte Rollercoaster tycoon gevoel en overigens zijn ziel had verkocht om als Freemium game door verkocht te worden.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: