Home Gadgets Populaire LG Tone Infinim headset krijgt een update voor 2016

Populaire LG Tone Infinim headset krijgt een update voor 2016

by Mark van Truijen

LG Electronics (LG) onthult de nieuwste LG Tone Infinim (HBS-910) tijdens de CES 2016 met een moderner design, superieure geluidskwaliteit en verbeterde gebruikersgemak. Vanaf februari is de LG Tone Infinim verkrijgbaar in de VS: de belangrijke markten in Azië en Europa volgen daarna snel.

De verbeterde, nieuwe Tone Infinim bevat dezelfde hoofdeigenschappen van het voorgaande populaire model HBS-900, zoals het automatisch intrekbare snoer en Harman/Kardon audio kwaliteit. De Tone Infinim heeft functies en voordelen die andere headsets niet hebben, zoals een metalen behuizing en een langdurige batterij. Dankzij de verbeterde Quad-Layer Speaker technologie biedt de nieuwe Tone Infinim een premium audio ervaring: een betere balans in alle geluidsniveaus, en een verbeterde frequentiebereik voor een rijker basgeluid en heldere hoge noten.

Luidruchtige omgevingen zoals drukke metro’s of steden zijn geen uitdaging voor de nieuwe Tone Infinim. Dankzij de Dual cancelling microfoons kunnen gebruikers gesprekken voeren in elke omgeving. Samen met de nieuwe HBS-910 heeft LG de gratis Tone & Talk Android app voorzien van een update die twee nieuwe functies biedt – Voice Memo en Find Me – waarmee gebruikers gesprekken kunnen opnemen en verloren smartphones makkelijk kunnen lokaliseren.

De originele Tone Infinim heeft de standaard gezet voor het design van draadloze headsets”, aldus Chung Sue-hyun, vice president van Innovative Personal Devices Business Division bij LG Electronics. “We bieden een oplossing die dagen aan batterijduur levert, een comfortabele pasvorm heeft zodat het niet van je nek afvalt en natuurlijk het belangrijkst: fantastisch geluid. Het is geen verrassing dat de LG Tone Infinim series het meest gekopieerde design is uit deze product categorie.”

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x