Home Gaming3DS Pokemon kondigt Pokemon The Arceus Chronicles aan

Pokemon kondigt Pokemon The Arceus Chronicles aan

by Mark van Truijen

The Pokémon Company International heeft vandaag ‘Pokémon: The Arceus Chronicles’ aangekondigd. Deze nieuwe Pokémon-animatiespecial is geïnspireerd op het populaire videospel Pokémon Legends: Arceus en volgt Ash, Pikachu en hun vrienden tijdens een spannend avontuur in de regio Sinnoh.
 
De Engelstalige versie van ‘Pokémon: The Arceus Chronicles’ gaat in première tijdens een speciale vertoning op het Pokémon Wereldkampioenschap 2022 in London. De vertoning begint om circa 19:00 uur CET op 19 augustus 2022. Hierbij geldt: wie het eerst komt, het eerst maalt. Na de vertoning op het Pokémon Wereldkampioenschap 2022 kunnen fans overal ter wereld (met uitzondering van Azië) ‘Pokémon: The Arceus Chronicles’ vanaf 23 september 2022 exclusief op Netflix bekijken.
 
In aanloop naar de première van ‘Pokémon: The Arceus Chronicles’ biedt The Pokémon Company International fans alvast een voorproefje van de animatiespecial via publicatie van de eerste screenshots, een officiële synopsis en een trailer op het YouTube-kanaal van Pokémon: https://youtu.be/2bm6taMAT9o
 
Synopsis van ‘Pokémon: The Arceus Chronicles’
Een bezoek aan de regio Sinnoh verandert in een bloedstollend avontuur wanneer Ash, Pikachu en hun vrienden hun krachten bundelen met sterke Pokémon om een dreigend onheil af te wenden! Wanneer Ash, Goh en Dawn een geheimzinnig bericht ontvangen van de Mythische Pokémon Arceus, gaan ze samen met Brock op onderzoek uit naar Mount Coronet. Daar stuiten ze op een razende Heatran en de commandanten van Team Galactic, die vastbesloten zijn om hun vermiste leider te vinden door een poort tussen twee dimensies te openen. Met een drietal Legendarische Pokémon en Sinnoh-kampioen Cynthia aan hun zijde krijgen onze helden uitstekende hulp. Maar die hebben ze ook wel nodig om Sinnoh van de ondergang te redden!

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: