Home GamingAndroid Pokémon Go Safari Zone Event

Pokémon Go Safari Zone Event

by Jeffrey van den Bogaart

Vandaag was er voor een aantal mensen een leuke dag. Er was namelijk een Safari zone event in Pokémon Go. Hier kon je verschillende Pokémons vangen. Bij sommige niet alleen normale maar ook Shiny versie ervan.

Dat was niet het enige wat je kon vangen ook waren er een aantal Unowns die je kon vangen. Deze zaten niet alleen in de Incense maar ook los in het wild. Deze waren alleen niet Shiny te vangen ook al zitten er wel een Shiny in de game.

Wat vond ik ervan?

Ik ben vandaag van 10:00 ’s ochtends tot 18:00u bezig geweest samen met een huisgenoot. Wij zijn wel meer van het shiny hunten dus bij elk event doen we dit wel. We vonden het allebei een super leuk event. Je kon veel shinies vangen en ook vonden we de Pikachu met het hoedje wel iets hebben.

Alleen vonden we het jammer dat er niet meer verschillende Pokémons waren om te vangen. Je was dan acht uur bezig met dezelfde Pokémons te vangen wat op een gegeven moment wel een beetje saai werd. Maar elke keer als je dan weer een Shiny van die versie vangt word je toch stiekem wel weer blij.

Wij hopen allebei dat het volgende event weer zo leuk wordt maar dan met een paar Pokémons meer.

Als ik het event een cijfer moest geven zou ik het een 8.5 geven. Aangezien niet alles bij mij soepel liep op de telefoon.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: