Home Gaming Pinball ontmoet Tower Defense in Zombie Rollerz, komt naar pc en Switch

Pinball ontmoet Tower Defense in Zombie Rollerz, komt naar pc en Switch

by Jos Vis

Daedalic Entertainment en Zing Games zijn opgewonden om Zombie Rollerz: Pinball Heroes aan te kondigen, de ultieme mashup van klassieke flipperkast, zombieverdediging met rogue-achtige elementen, die dit jaar beschikbaar zal zijn op pc en Nintendo Switch.

YouTube video

“Dit op je verlanglijst zetten is een voor de hand liggende no-brainer, die je toevallig ook zal beschermen tegen onze zombies.” zegt Daedalic CEO Carsten Fichtelmann

Belangrijkste kenmerken:

  • Schiet, sla en sla je een weg door hordes schattige zombies in deze combinatie van flipperkast, puntverdediging en zombiehorde-gameplay.
  • Kies uit 10 verschillende helden, elk met hun eigen speciale vaardigheid om zombies op hilarische manieren neer te schieten.
  • Ontdek en ontgrendel honderden nuttige krachten en items om je held een boost te geven.
  • Er wachten 11 epische eindbaasgevechten, waarvoor flipperprecisie en zorgvuldig vaardigheidsbeheer nodig zijn om te worden uitgeschakeld!
  • Rogue-achtige elementen: 4 werelden wachten om door jou te worden verkend via de overworld-kaart. Willekeurige generatie zorgt ervoor dat geen enkele playthrough hetzelfde is. Je moet je bij elke beurt aanpassen als je alle werelden wilt verlossen van de razende zombieplaag – in flipperkaststijl!
  • Beter dan ooit! Zombie Rollerz: Pinball Heroes is de nieuwe en verbeterde voortzetting van het beroemde originele spel dat al miljoenen op mobiele apparaten fascineerde!

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x