Home Gaming Plantronics kondigt de nieuwe RIG 300 serie en RIG 400 serie Pro gaming headsets aan

Plantronics kondigt de nieuwe RIG 300 serie en RIG 400 serie Pro gaming headsets aan

by Mark van Truijen

Plantronics, een audiopionier en marktleider in communicatietechnologie, heeft vandaag de RIG 300-serie en RIG 400 PRO HC gaming headsets aangekondigd. Deze lichtgewicht, duurzame headsets leveren superieur, omhullend geluid dat spelers een competitief voordeel kan bieden in battle royale-arena’s. Deze nieuwste toevoegingen aan de bekroonde RIG-familie bouwen voort op de kenmerkende kwaliteiten van deze lijn, zoals superieur geluid, aanpassingsmogelijkheden, comfort en duurzaamheid. Hiermee kunnen alle spelers hun voordeel doen, of ze nu spelen op Nintendo Switch, Xbox One, PS4 of pc. De RIG 300-serie en RIG 400 PRO worden onthuld op Gamescom 2018 in Keulen, Duitsland.

De RIG 300-serie, speciaal ontworpen met nieuwe gamers en hun ouders in het achterhoofd, is beschikbaar als Xbox One- (HX), PlayStation- (HS), Universal- (HC) en pc-editie. Ze hebben een modulair, duurzaam ontwerp met open oorschelpen die lichtgewicht en comfortabel zijn, dus heel geschikt voor lange spelsessies. Ze helpen de gamer ook om zich bewust te blijven van zijn échte omgeving voor veiligheid en gemak. Extra functies zijn onder meer:

• SoundGuard akoestische veiligheidstechnologie die het gehoor van gamers beschermt tegen onverwachte audiopieken en maximale DB-niveaus.

• 40 mm drivers die responsieve bas leveren voor high-definition audio die elk detail versterkt.

• Inline-bediening voor spelvolume en mute.

De RIG 400 PRO HC verbetert de vorige versie van de RIG 400 om de competitieve gamer te helpen nog vaker te winnen met de RIG Game Audio Dial (waarop patent is aangevraagd) die je het volume met aanrakingen van je vingertoppen laat regelen. Andere, prestatie verhogende functies zijn onder andere:

• Dubbelmateriaal oorkussens die geluid van buitenaf blokkeren met vocht afvoerende stof om ervoor te zorgen dat de headset tijdens lange gevechten comfortabel blijft zitten.

• Dynamische 40 mm-drivers met lage frequentie-resonators.

• De mogelijkheid om driedimensionaal geluid te ontgrendelen met een prepaid Dolby Atmos for Headphones -activeringscode*

*Dolby Atmos is alleen voor Xbox One en niet opgenomen in het HS-model voor PlayStation 4.

“De nieuwe RIG 300-serie en RIG 400 PRO HC zijn nieuwe bijdrages aan de missie van de RIG-familie, om ervoor te zorgen dat gamers de best mogelijke tools hebben om hun gaming naar een hoger niveau te tillen,” zegt Gregory Morquin, Category Manager, Gaming Products, Plantronics . “We hebben de RIG-lijn headsets speciaal gemaakt om ervoor te zorgen dat gamers meer kunnen horen, sneller kunnen reageren en langer kunnen spelen, zodat ze vaker de overwinning zullen halen.”

Prijzen en verkrijgbaarheid
De RIG 300-serie, voor gebruik met Xbox One, PlayStation 4, Nintendo Switch en Windows 10, is nu verkrijgbaar bij Plantronics.com en in winkels voor € 39,99. RIG 400 PRO HC, voor gebruik met Xbox One en PlayStation 4, is nu verkrijgbaar bij Plantronics.com en in winkels voor € 59,99.

Meer informatie over de verschillende functies van de RIG 300-serie, verkrijgbaar in HX-, HS-, HC– en PC– edities, is beschikbaar door op de links te klikken. Details over de RIG 400 PRO HC vind je hier.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x