Home Gaming PC-versie Shadowplay: Metropolis Foe speelbaar op EGX 2019

PC-versie Shadowplay: Metropolis Foe speelbaar op EGX 2019

by Jos Vis

Uitgever Zodiac Interactive en ontwikkelaar Crossingstar Studio zijn verheugd te onthullen dat Shadowplay: Metropolis Foe in 2020 wordt gelanceerd en nu beschikbaar is voor wishlist op Steam. Aanwezigen EGX 2019 op ExCeL in Londen krijgen ook de eerste kans om hands-on te komen met de aankomende cyberpunk-kaartvechter! Het evenement van dit jaar, dat plaatsvindt op 17 en 20 oktober in ExCeL in Londen, is de eerste openbare gelegenheid om de game te leren kennen.

Het verhaal bevat meer dan 10 karakters, elk met verschillende persoonlijkheden en unieke dekken. Neem metgezellen mee om uitdagingen aan te gaan, variërend van robotbewakers tot labyrinten van de geest! Wil je de kantoren van de CEO bestormen onder begeleiding van explosies, of langs bewakers sluipen en je tegenstanders uitschakelen met een goed geslepen zwaard? De keuze is aan jou!

Het verkennen van Starcity opent de gamewereld vol met unieke kansen, waarbij elke stap onderweg je spel verandert. Het maakt niet uit of het wonden zijn van het slagveld, psychisch lijden, hulp van bondgenoten of de hitlijst van een bende, ze kunnen allemaal kaarten in je stapel worden, waardoor je gevechten een geheel nieuw niveau van onvoorspelbaarheid krijgen. Elke keuze die je maakt, maakt een kans om te verschijnen als een kaart, die jou of je tegenstander de overwinning oplevert.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d