Home Gaming PC Hacking RPG Midnight Protocol IGF genomineerd, voegt campagne-editor toe

PC Hacking RPG Midnight Protocol IGF genomineerd, voegt campagne-editor toe

by Jos Vis

Hacking RPG Midnight Protocol is door het prestigieuze Independent Game Festival geselecteerd als finalist voor hun “Excellence in Design Award”. De categorie erkent kwaliteiten zoals algemeen spelontwerp, niveauontwerp en een evenwichtige spelervaring.

Ontwikkelaars van LuGus Studios merkten op:

‘Het is een enorm compliment en een eer om genoemd te worden tussen andere geweldige indiegames waar we dit jaar van hebben genoten! We raden je ten zeerste aan om de andere IGF-nominaties te bekijken (en te spelen).’

Daarnaast heeft de Belgische podcast Bitkroeg de game “Best Game Moment 2021” toegekend – EN de game staat deze maand in de Humble Choice-bundel!

Om deze geweldige momenten te vieren, heeft het team zojuist de volgende grote update van de game geïntroduceerd: een campagne-editor. Dit betekent dat vanaf nu nieuwe Midnight Protocol-avonturen door jou worden gemaakt!

De ontwikkelaars hebben een handleiding geschreven om je op weg te helpen en een modding-kanaal op Discord gemaakt waar je vragen kunt stellen en je creaties kunt laten zien. Natuurlijk is er ook een speciaal Steam-forum!

De Campagne-editor is nog in bèta, dus uw feedback wordt zeer op prijs gesteld!

YouTube video

Respecteer je de privacy en bankrekeningen van anderen, of laat je geen middel onbeproefd? Met Midnight Protocol kun je spelen als de hacker die je wilt zijn. Help de politie bij het opsporen van een malafide hacker, of chantage van een wanhopige echtgenoot die probeert… dubieuze foto’s terug te krijgen. Krijg een zwarte, grijze en witte hoed-reputatie om de richting van het verhaal te veranderen op basis van je keuzes.

Het ontwerp van Midnight Protocol is erop gericht je onder te dompelen in een wereld van digitale oorlogsvoering zonder ingewikkelde hackmechanica. Je toetsenbord is je wapen, typ commando’s om beveiligingsprogramma’s te elimineren of te omzeilen, zodat je toetsaanslagen onderdeel worden van de soundtrack.

Het kraken van een digitale kluis of het extraheren van geclassificeerde gegevens vereist een zorgvuldige planning. Betaal de trollentol, gebruik digitale jackhammers, mantels en dolken om cyberbeveiliging te bestrijden. Koop nieuwe programma’s of hardware op de zwarte markt en pas je kaartspel aan je speelstijl aan.

Neem het op tegen tientallen sidequests vol paaseieren en referenties, verzamel extra informatie over je doelen voordat je aan een missie begint en speel wat hackerschaak om tot rust te komen. Midnight Protocol zit boordevol optionele missies en biedt uren aan extra content.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x
%d bloggers liken dit: