Home Gaming Fast and Furious: Spy Racers Rise of SHIFT3R Review

Fast and Furious: Spy Racers Rise of SHIFT3R Review

by Pim, Sel

De Fast and Furious bestaat momenteel al uit 9 films en een spin-off in de vorm van Hobbs & Shaw. Maar er is op Netflix ook een animatie serie te vinden die over jonge generaties racers genaamd Fast and Furious: Spy Racers. Van de serie van Fast and Furious: Spy Racers is nu ook een game gemaakt met de naam Fast and Furious: Spy Racers Rise of SHIFT3R wij hebben de game onder de loep genomen en hieronder vind je ons oordeel:

Het verhaal in de game draait om Tony Toretto de neef van Dominic Toretto. Tony word gerekruteerd door een regeringsagentschap om een criminele organisatie te infiltreren die een race kampioenschap gebruiken om erin te komen. Maar gelukkig is Tony niet alleen en heeft hij een hoop vrienden die hem bij kunnen staan in deze race tegen de klok.

De game heeft drie modes tot beschikking die we hieronder allemaal even gaan uitdiepen:

Spy Tournament Mode

We beginnen met het Spy Tournament mode waarin spelers de taak krijgen om zich door vijf missies heen te werken. Elke missie bestaat uit meerdere race onderdelen waar je het bij de laatste missie op gaat nemen tegen de grote man SHIFT3R de leider van de criminele organisatie waar je het tegen op moet nemen. In elke missie heb je vier races die je moet doen en in de laatste missie neem je het op tegen SHIFT3R dit zijn 17 races in het Tournament in totaal. Ik denk dat je het me eens bent dat dit niet heel veel missies zijn. Het is wel een leuke ervaring om te doen en je kunt veel Yoka Coins verdienen die je later weer kunt gebruiken maar daar kom ik nog op terug.

Quick Race

In de Quick Race mode zal je alle races kunnen doen die je ook in de Tournament Mode kan ondernemen. Hierdoor kun je alle races goed onder de knie krijgen voor in de Tournament Mode.

Multiplayer

De multiplayer brengt je zowel lokale als online multiplayer. Het voordeel van het online gedeelte is dat er ook bots inzitten waardoor je altijd een online potje kunt spelen en als er geen speler komt word dit opgevangen door de bots zodat je wel je trofeeën of achievements kan halen.

Door het spelen van missies speel je Yoka Coins vrij deze kan je gebruiken in de winkel. Door de Yoka Coins te gebruiken speel je nieuwe wagens en karakters vrij. Je bent uiteindelijk wel een tijdje bezig om de winkel leeg te kopen.

Het maakt niet uit welke mode je speelt de actie blijft hetzelfde. Fast and Furious: Spy Racer Rise of SHIFT3R is in essentie een soort van kart game. Je racet de 17 tracks door met de intentie om als eerste te eindigen. Alle routes hebben vaak een manier om sneller te eindigen door middel van meerdere routes die je kan gebruiken.

Hoe beter je rijd hoe meer kracht je opbouwt om items te gebruiken en heb je je balk volledig vol kun je je speciale vaardigheid gebruiken. Per karakter zal je een ander speciale vaardigheid kunnen gebruiken. De items die je kunt gebruiken zijn onder andere een paintball geweer, een paintball mijn, een flinke boost of de speciale vaardigheid als de balk helemaal vol zit.

Oordeel

Fast and Furious: Spy Racers Rise of SHIFT3R is een leuke race game geworden die vooral gericht is op kinderen. De game is helaas wat aan de korte kant maar dat mag de pret niet drukken. Ontwikkelaar 3D Clouds en uitgever Outright Games hebben een leuke game neergezet in het Fast and Furious: Spy Racers universum en het smaakt naar meer.

YouTube video

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: