Home GamingAndroid Geweldloze stealth-game “El Hijo” wordt betrapt op mobiel komen

Geweldloze stealth-game “El Hijo” wordt betrapt op mobiel komen

by Jos Vis

Inmiddels weten we allemaal hoe het Westen werd gewonnen, maar “El Hijo – A Wild West Tale” vertelt het verhaal een beetje anders. Deze jongen heeft geen wapens nodig terwijl hij ontsnapt uit een dubieus klooster om zijn moeder te zoeken en haar te bevrijden uit de klauwen van het kwaad.

Ten slotte komt deze veelgeprezen en gewaardeerde game naar mobiel als een volledige pay-to-play-titel. “El Hijo – A Wild West Tale” heeft geen bandietenfuncties om je keer op keer van je zuurverdiende geld te verlossen. Je krijgt waar je voor betaalt – net als in het oude Westen.

Op 25 januari 2022 komt “El Hijo – A Wild West Tale” naar de Apple App Store, Google Play Store en Samsung Galaxy Store voor een adviesprijs van € 9,99.

YouTube video

Omdat El Hijo bekend staat om zijn spannende stealth-gameplay geweldloos en gezinsvriendelijk te houden, zal de uitgever HandyGames daar niets aan veranderen. Geen verborgen kosten of pay2win maar met volledige controller en Apple TV ondersteuning!

De spaghetti-western stealth-game is bekroond als beste indie-titel door de gamescom-Awards in 2019, “Best Family Game” door de DCP (German Computer Games Award) en werd pas onlangs geëerd met een prestigieuze Pedagogische Media Award.

Over El Hijo – Een verhaal uit het Wilde Westen:

El Hijo – A Wild West Tale is een geweldloos spel en een spannend verhaal van een wanhopig kind dat op zoek is naar zijn moeder. De jongen sluipt langs verschillende soorten verdachte bandieten in een reeks diverse westerse settings.

In plaats van geweld wordt de fantasierijke speelsheid van dit kind gebruikt met behulp van zijn speelgoed, dat zijn “tegenstanders” afleidt.

Het gebruik van de schaduwen in zijn voordeel is een kernelement van het spel, aangezien de jonge held zich vaak zal moeten verstoppen. Verschillende wendingen op bekende mechanica zijn vaak een product van de uitdagende en steeds gevaarlijkere omgevingen die de 6-jarige moet doorkruisen om zijn uiteindelijke doel te bereiken.

Functies:

  • Overleef het Wilde Westen met de slimheid van een jonge held
  • Verken donkere kloosters, woestijnen en grenssteden in een spaghetti-westerse wereld
  • Samenvoegen met de schaduwen om je te verbergen voor je tegenstanders
  • Los speels lastige omgevingspuzzels op
  • Gebruik een leuk arsenaal aan tactisch speelgoed om verschillende soorten tegenstanders te omzeilen en af ​​te leiden
  • Inspireer andere kinderen om het pad naar vrijheid te vinden
  • Geniet van de aangrijpende verhaallijn van een dappere zoon op zoek naar zijn moeder
  • Volledige controllerondersteuning

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x
%d bloggers liken dit: