Home Gaming Partycentrum Silverstone kroont Marcel Schakenraad tot stoerste journalist

Partycentrum Silverstone kroont Marcel Schakenraad tot stoerste journalist

by Mark van Truijen

Vandaag was het een spannende en adrenaline gevulde dag voor 13 journalisten, die op speciale uitnodiging van Partycentrum Silverstone mochten bewijzen dat zij recht hebben op de titel Stoerste Journalist. Van lasergamen tot karten en bungeevoetbal: de mannen leefden zich uit en na een middag vol strijd, zweet en veel adrenaline eindigde YouTuber Marcel Schakenraad als winnaar en mag zich een jaar lang Stoerste Journalist noemen namens Silverstone.

Het was lang spannend welke journalist, maar uiteindelijk is de top 3 bepaald:
1e plaats: Marcel Schakenraad – Coppersan YouTube
2e plaats: Jurjen Bakker – Power Unlimited
3e plaats: Dennis Mons – Flabber

Zelf niet de stoerste, maar wel nieuwsgierig naar de spannende adrenaline activiteiten? Kom dan zelf een dagje naar Silverstone!


In bijna 20 jaar tijd is Silverstone uitgegroeid tot een compleet partycentrum, waar gezelligheid, service en kwaliteit hoog in het vaandel staat. Naast het karten biedt Silverstone de grootste lasergame arena van Nederland: een futuristische wereld van ruim 1500 vierkante meter, boordevol spectaculaire lichteffecten en adrenaline pompende beats. Sinds kort biedt Silverstone ook teambuildingvermaak met de LED bowlingbanen, een groot succes bij jong en oud.

De horeca vormt het letterlijke en figuurlijke hart van Silverstone: de gezellige sfeervolle hoofdhoreca, de bruine pub of de sfeervolle Middeleeuwse Ridderzaal verbinden de activiteiten met elkaar en maken dat bezoekers na hun inspanningen op de kart-, lasergame- of bowlingbaan er graag een middag of avond doorbrengen.

unti1tled untitle3d untitl2ed

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x