Home Gaming Overwatch 2 Season 9: Champions Patch zal ongeveer 38GB aan ruimte nodig hebben

Overwatch 2 Season 9: Champions Patch zal ongeveer 38GB aan ruimte nodig hebben

by Mark van Truijen

Overwatch 2 Seizoen 9, getiteld “Champions”, begint op 13 februari en brengt een uitgebreide herwerking van het Competitieve Spel en ingrijpende balansveranderingen met zich mee. Het is passend dat dit een “rebase”-patch is, die eerdere patches consolideert om ervoor te zorgen dat de totale installatiegrootte niet te opgeblazen wordt.

Zoals uiteengezet door communitymanager Kaedi op de Blizzard-forums, hebben spelers “tot wel 38 GB vrije ruimte op hun systeem nodig bij het updaten.” Degenen die niet over de benodigde ruimte beschikken, kunnen het spel verwijderen en opnieuw installeren nadat de patch live is gegaan.

Overwatch 2 Seizoen 9: Champions zal beschikbaar zijn op Xbox One, Xbox Series X/S, PS5, PS4, pc en Nintendo Switch. Veranderingen in het Competitieve Spel omvatten het realtime volgen van je rangvoortgang, een rangreset, de terugkeer van plaatsingswedstrijden en nog veel meer. Het bevat ook een nieuw tijdelijk coöp-evenement, Cosmic Crisis, en een Battle Pass met daarin een nieuwe mythische huid, Ancient Caller Moria.

Andere aankomende inhoud omvat Gauntlet, een nieuwe Hero Mastery-modus op 12 maart, waarin spelers torens verdedigen tegen golven van bots. Een samenwerkingsevenement met Cowboy Bebop wordt ook geteased voor het midden van het seizoen.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x