Home Gaming Other Ocean Group’s Tabletop Gods komt 16 mei

Other Ocean Group’s Tabletop Gods komt 16 mei

by Jos Vis

Other Ocean Group is verheugd aan te kondigen dat Tabletop Gods, het spel dat arcade-actie, realtime strategie en torenverdediging combineert, Early Access verlaat en op donderdag 16 mei start!

Goden van het tafelblad gebruikten hun Early Access-periode om tonnen fixes en verbeteringen te maken, waardoor het spel in de beste vorm bleef zoals het ooit is geweest. Toevoegingen zoals een nieuw speelbaar strijdperk voor factie en tablets, verbeterde eenheden, nieuwe spreuken en vallen, meer taallokalisaties, en niet te vergeten het wegpoetsen van een aantal bugs. De game is nu klaar voor een nieuwe horde spelers die klaar zijn om te strijden! We willen ook een enorme DANK U sturen naar onze geweldige community voor de feedback, kameraadschap en plezier die we tot nu toe hebben gehad, jij bent de BESTE!

Om de aankomende lancering te vieren, zullen Tabletop Gods vanaf 25 mei te koop zijn voor 25% korting op de Humble Store en 25% korting op Steam. Deze verkoopprijzen zullen niet lang duren, dus handel snel, koop je exemplaar en bespaar !

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: