Home Featured Actie RPG Transformice Adventures lanceert Kickstarter – Steam-demo is nu beschikbaar

Actie RPG Transformice Adventures lanceert Kickstarter – Steam-demo is nu beschikbaar

by Jos Vis

Transformice Adventures, het RPG-vervolg op de populaire MMO Transformice, heeft vandaag zijn Kickstarter-campagne gelanceerd. De Franse onafhankelijke studio Atelier 801 hoopt vóór de afsluiting van de campagne op 7 juni een doel te bereiken van € 100.000 ($ 113.000). Het ingezamelde geld zal helpen bij de ontwikkeling van Transformice Adventures, dat zal worden uitgebracht op Steam (Windows / Mac / Linux) en mobiele apparaten later in 2019.
 
Meer details zijn te vinden op de Kickstarter-campagnepagina hier. De onthullende video van Transformice Adventures kan hier bekeken worden.

Om de start van de Kickstarter te vieren, kunnen nieuwkomers en fans van de serie ook een gratis demo van Transformice Adventures uitproberen, die nu beschikbaar is op Steam.

Transformice Adventures zal zien dat spelers de rol van dappere muizen aannemen en verschillende wezens bestrijden in deze coöperatieve kerkercrawler met vier spelers. Door Transformice Adventures te combineren met rogue-lite spelmechanismen met een uitgebreide online sociale ervaring van zijn MMO-voorganger, kunnen spelers uitdagende kerkers betreden en vechten met de hulp van unieke betoveringen die de vaardigheden en wapens van de muis veranderen. Er zijn ook tal van aanpassingsmogelijkheden beschikbaar: van schattige, persoonlijke huisdieren die mee kunnen doen en de muizen in hun speurtochten kunnen helpen, tot ongebruikelijke banen met elk hun eigen vaardigheden, zoals onverschrokken journalisten of sluwe botanisten. Aan het eind van de dag kunnen spelers zich terugtrekken in de plaatselijke taverne om te chatten met hun online vrienden en te laten zien hoe hun meest kleurrijke outfits zijn.
 
Transformice, de massale multiplayer-platformgame over muizen die kaas verzamelen, werd in mei 2010 vrijgegeven door de twee oprichters van Atelier 801: Mélanie Christin en Jean-Baptiste Le Marchand. Dankzij regelmatige updates en een geëngageerde community is Transformice in de tussenliggende jaren uitgegroeid tot 100 miljoen geregistreerde accounts. Atelier 801 heeft ook meerdere andere spellen uitgebracht op verschillende platforms, waaronder Bouboum, Fortoresse, Nekodancer en Dead Maze.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: