Home Gaming OpTic Gaming wint Call of Duty World League, ESWC 2016 Event

OpTic Gaming wint Call of Duty World League, ESWC 2016 Event

by Mark van Truijen

Onder het toeziend oog van duizenden fans, die zich dit weekend verzamelden in Le Zénith Arena in Parijs, won OpTic Gaming uit de Verenigde Staten voor de tweede keer het Call of Duty® World League, ESWC 2016 Event.

De competitie vond afgelopen vrijdag en zaterdag plaats, met de Grand Final als gevolg op zondag. Ondanks dat OpTic Gaming met 1-3 verslagen werd door Millenium gedurende de group stages, slaagden ze er in om alsnog van hun Engelse rivalen te winnen tijdens de halve finales. Zo kwam het team in de Grand Final oog in oog te staan met een andere Engelse tegenstander; Splyce. Juist zij wonnen eerder van twee andere Amerikaanse teams, voordat ze de strijd aan gingen met OpTic Gaming.

20160506-eswc-cod-415

OpTic Gaming versloeg Splyce uiteindelijk met 3-0, ondanks dat Splyce tijdens de tweede map voornamelijk in de lead was. “We hebben fenomenaal goed gespeeld gedurende heel de dag; we hebben geen map slecht gespeeld en ik ben erg trots op mijn team. Dit event is geweldig en we kijken uit naar volgend jaar”, aldus Seth “Scump” Abner, aanvoerder van OpTic Gaming over de overwinning.

Joshua-Lee “Joshh” Sheppard van Splyce: “ESWC is een mooi evenement. We hebben een betere score behaald dan dat er verwacht werd van een nieuw team. We willen onze fans graag bedanken, aangezien zij zo belangrijk voor ons zijn en wij dankzij hen niet zouden zijn waar we nu zijn.”

20160506-eswc-cod-105

Zie hier de resultaten:

1 – OpTic Gaming (VS)
2 – Splyce (EN)
3 – Rise Nation (VS)
4 – Millenium (EN)
5/8 – Team Vitality (FR)
5/8 – FaZe Clan (EN)
5/8 – Team Infused (EN)
5/8 – Exertus eSports (FR)
9/12 – Supremacy (FR)
9/12 – HyperGames (DE)
9/12 – KILLERFISH eSport (EN)
9/12 – Epsilon eSports (SP)
13/16 – Giants Gaming (FR)
13/16 – WySix eSport (FR)
13/16 – Team LDLC (FR)
13/16 – Pulse Gaming (FR)

Volg Call of Duty World League, presented by PlayStation®4, via www.callofduty.com/esports, @CODWorldLeague op Twitter en Instagram en Call of Duty op Facebook, voor het laatste nieuws.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x