Home Gaming Twee geliefde videogame franchises smelten samen in het Super Mario Mash-Up Pack voor Minecraft: Wii U Edition

Twee geliefde videogame franchises smelten samen in het Super Mario Mash-Up Pack voor Minecraft: Wii U Edition

by Mark van Truijen

Blokkerige dromen worden werkelijkheid. Nintendo werkt samen met Mojang en Microsoft om de wonderlijke werelden van de Super Mario series en Minecraft samen te brengen. Op 18 mei verschijnt het Super Mario Mash-Up Pack exclusief naarMinecraft: Wii U Edition als een gratis game-update. Voor het eerst kunnen spelers op dezelfde manier tegen blokkerige Hammer Bros. en Dry Bones strijden zoals ze normaal tegen Creepers en Zombies doen.

Na het downloaden van de update, krijgen bezitters van de digitale versie van Minecraft: Wii U Edition (die vorig jaar in december lanceerde) direct toegang tot de nieuwe skins, een vooraf gemaakte wereld in Super Mario-thema en een set muziekstukken en voorwerptexturen in Super Mario-thema, allemaal geïnspireerd door iconische Super Mario-games als Super Mario World, Super Mario 64 en Super Mario Sunshine. Minecraft-fans kunnen het Super Mario Mash-Up Pack in actie zien in deze trailer.

De Wii U-versie van Minecraft bevat de volledige game, inclusief vele populaire, eerder verschenen content packs. Spelers die het Super Mario Mash-Up Pack downloaden krijgen 40 nieuwe skins in Super Mario-thema die de personages in het spel transformeren in beroemde helden als Mario, Luigi en Princess Peach en zelfs in herrieschoppers als Bowser, Wario en alle zeven Bowser’s Minions. Ook alle texturen voor de wereld en voorwerpen zijn aangepast, zodat spelers de mogelijkheid krijgen hun eigen versie van Super Mario gethematiseerde locaties te creëren binnen de wereld van Minecraft. Tijdens het bouwen kunnen spelers genieten van de bekende klanken van 15 muziekstukken uit Super Mario 64. Spelers van alle leeftijden kunnen nieuwe werelden bouwen met blokken uit de zowel herkenbare als toegankelijke Super Mario-serie.

Sinds de lancering in 2011 is Minecraft uitgegroeid tot een globaal fenomeen, met wereldwijd meer dan 70 miljoen verkochte exemplaren. De game plaatst spelers in een reusachtige, willekeurig gegenereerde wereld die ze kunnen verkennen om de grondstoffen te verzamelen waarmee ze wat ze maar kunnen verzinnen kunnen bouwen. De Wii U-versie van Minecraft biedt Off-TV Play, touchscreenfuncties en online-multiplayer.

Minecraft: Wii U Edition is momenteel beschikbaar als download in de Nintendo eShop van het Wii U-systeem en via de Nintendo-website.

Bereid je voor om de wereld van Minecraft op heel nieuwe manieren te verkennen wanneer het

Super Mario Mash-Up Pack op 18 mei exclusief voor Minecraft: Wii U Edition verschijnt.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: