Home Gadgets Op elk moment de perfecte lichtambiance met devolo Home Control en Philips Hue

Op elk moment de perfecte lichtambiance met devolo Home Control en Philips Hue

by Mark van Truijen

devolo Home Control biedt nu volledige ondersteuning voor slimme lichtbediening met Philips Hue®. De nieuwste, gratis software-update voor ‘my devolo’ zorgt voor nog meer comfort en gemak in huis met Philips Hue® dankzij het gebruik van een timer, de mogelijkheid direct je lichtkleur weer te geven, en een afstandsbediening via internet. Deze en andere Philips Hue®-functies beschikken nu over native ondersteuning in devolo Home Control en zijn te combineren met alle devolo Home Control-componenten.

Perfect lichtdesign

Licht heeft een substantiële invloed op ons welzijn en zelfs onze gezondheid. De slimme lichtbediening van Philips Hue® geeft je vrijheid in het bepalen van de lichtambiance in je eigen huis. Van vloerlampen tot lichtstrips en de populaire Philips Hue®-gloeilampen – alles werkt zeer eenvoudig, flexibel en met optimaal gemak. Gebruik www.mydevolo.com, geautomatiseerde tijdsinstellingen of een wandschakelaar om lichten aan en uit te doen, te dimmen of hun kleur te veranderen – nu eenvoudig gemaakt dankzij de gratis update en volledige ondersteuning via devolo Home Control.

Lichtbediening met devolo Home Control

Hoewel Philips Hue® al diverse functies biedt, zoals incrementele helderheidsbediening als plezierige wekmogelijkheid, biedt het systeem in combinatie met devolo Home Control nog meer mogelijkheden. Componenten als deur/raamcontacten, bewegingssensors en devolo Home Control-tijdsinstellingen zijn te gebruiken om het licht automatisch aan en uit te zetten. Philips Hue®-lampen zijn ook te gebruiken als extra visueel alarm. Een voorbeeldtoepassing is het gebruiken van de devolo Home Control-rookdetectors voor het aanzetten van alle Philips Hue®-lampen om de ontsnappingsroute automatisch te verlichten. Zelfs visualisatie van kamertemperatuur is mogelijk in zestien miljoen verschillende kleurtinten. Al deze mogelijkheden zijn vanaf overal ter wereld te bedienen via de ‘my devolo’-app.

Nieuwe mogelijkheden met Philips Hue®

devolo Home Control opent een nieuwe wereld van mogelijkheden voor bezitters van Philips Hue®-systemen. De uitbreiding werkt naadloos en is zeer gebruiksvriendelijk. Nadat Philips Hue® is geïntegreerd in een devolo Home Control-systeem – wat binnen slechts enkele minuten is uit te voeren –, zijn alle speciale functies direct beschikbaar in de intuïtieve ‘my devolo’-software: van kleurselectie tot en met voorgeconfigureerde lichtopties. Dit stelt je in staat om nuttige en comfortabele verbeteringen in het leven van alledag te introduceren. Het licht is aan te passen aan je individuele voorkeuren en de tijd. Regelmatig gebruikte instellingen, zoals ‘tv’ en ‘wekker’, zijn op te slaan en te activeren met een druk op de knop viawww.mydevolo.com of via tijdsinstellingen. Intelligente aanwezigheidssimulaties leveren extra beveiliging tegen ongewilde bezoekers. Verder zorgt de combinatie van Philips Hue® en devolo Home Control ervoor dat het energieverbruik daalt. Intelligente regels en tijdsinstellingen maken dat lampen die niet nodig zijn, simpelweg worden uitgeschakeld.

Slim lichtdesign en smarthomes vormen een onverslaanbaar team

devolo Home Control is in staat tot het bedienen van alle Philips Hue® Bridge-functies. Philips Hue®-componenten, zoals lichtknoppen, blijven normaal werken. De devolo Home Control Starter Pack met centrale unit, deur/raamcontact en Smart Metering Plug is verkrijgbaar voor een aanbevolen verkoopprijs van 219,90 euro. Extra devolo Home Control-componenten – voor beveiliging, energiebesparing en gemak – zijn online en in winkels beschikbaar. Om Philips Hue®-componenten te integreren met devolo Home Control, dient de Philips Hue® Bridge geïnstalleerd te worden met de overeenkomstige lampen.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: