Home GamingAndroid Assassin’s Creed Identity is nu beschikbaar op Google Play

Assassin’s Creed Identity is nu beschikbaar op Google Play

by Mark van Truijen

De Forli update voor Assassin’s Creed Identity is vanaf nu te downloaden. De game, ontwikkeld door Blue Byte®, een Ubisoft-studio, brengt de klassieke Assassin’s Creed-gameplayervaring in combinatie met nieuwe Action-RPG elementen naar mobiele apparaten. Assassin’s Creed Identity is vanaf vandaag ook beschikbaar op Android voor alle apparaten met Android 4.1 Jelly Bean of nieuwer.

De update brengt spelers naar een nieuwe locatie, de verrijkte stad van Forli. Ook introduceert de update een nieuwe campagne, Forli – A Crimson Sunset. Dit nieuwe avontuur neemt spelers mee terug naar plekken uit Assassin’s Creed 2 en Assassin’s Creed Brotherhood. Deze zijn speelbaar in twee verschillende settings, Dusk en Siege. Tot slot voegt de update vier nieuwe verhaal missies en de nieuwe contract mission: Crow Hunt toe.

Daarnaast krijgen spelers nu vernieuwde dagelijkse uitdagingen, nieuwe in-App item packs en outfits. Ook is het dankzij Weibo en Uplay nu mogelijk om de game op meerdere apparaten te spelen.

De Forli update is verkrijgbaar via Google Play™ en de App Store®.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x