Home MoviesDVD/Blu-Ray Ontvlucht de kou met de DVD-releases van The Searchers in maart

Ontvlucht de kou met de DVD-releases van The Searchers in maart

by Mark van Truijen

Veel bekende namen schitteren in de maart-releases van The Searchers. We zien Pierce Brosnan en Jackie Chan in The Foreigner, Liam Neeson in The Secret Man en een ware sterrencast van o.a. Mila Kunis, Kristen Bell, Christine Baranski  en Susan Sarandon in Bad Moms 2. Een actiethriller over wraak, een waargebeurd verhaal over een politiek schandaal en een komedie over moeders. Van welk genre je ook van houdt, in maart zit je goed met de releases van The Searchers.

The Foreigner – 6 maart – DVD en Blu-ray – 
Wanneer de dochter van een Chinese restauranteigenaar in Londen wordt vermoord door IRA terroristen en de politie geen actie wil ondernemen, besluit haar vader er alles aan te doen om haar dood te wreken en zelf voor gerechtigheid te zorgen.
The Foreigner is een strakke actiethriller van Martin Campbell (Casino Royal) met in de hoofdrollen Jackie Chan en Pierce Brosnan.

Lengte: 114 minuten
Consumentenadviesprijs DVD: € 16,99 / Blu-ray: € 17,99

The Secret Man – 13 maart – DVD
The Secret Man vertelt het waargebeurd verhaal van special agent Mark Felt (gespeeld door Leeson), de beruchte geheime informant die in 1974, journalisten Bob Woodward en Carl Bernstein geholpen heeft om het grootste politieke schandaal in de Amerikaanse geschiedenis bloot te leggen.

Lengte: 103 minuten
Consumentenadviesprijs DVD: € 16,99

Bad Moms 2 – 27 maart – DVD en Blu-ray – 
In Bad Moms 2 moeten drie ondergewaardeerde en overbelaste moeders de uitdagingen en verwachtingen van kerstmis tot een goed einde proberen brengen. En deze keer verwelkomen ze de ultieme vijand: hun eigen moeders.
In deze hilarische komedie keren Mila Kunis, Kristen Bell en Kathryn Hahn terug als de bad moms. De rollen van hun moeders worden vertolkt door Susan Sarandon, Christine Baranski en Cheryl Hines.

Lengte: 101 minuten
Consumentenadviesprijs DVD: € 16,99 / Blu-ray: € 17,99

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x