Home Gaming Gratis update voor Super Mario Odyssey nu beschikbaar

Gratis update voor Super Mario Odyssey nu beschikbaar

by Mark van Truijen
Vanaf vandaag kunnen spelers een gratis update downloaden voorSuper Mario Odyssey Deze update voegt diverse content toe, waaronder de nieuwe mini-game Ballonnenjacht, nieuwe kostuums voor Mario en twee nieuwe filters voor de kiekjes die spelers kunnen maken in de Foto-stand.
Ballonnenjacht komt beschikbaar na het downloaden van de gratis update en voltooien van het hoofdverhaal in de game. Spelers hoeven vervolgens alleen Luigi te vinden en met hem te praten, om te kunnen beginnen. In de ‘ballon verstoppen’-stand moeten spelers binnen bepaalde tijd een ballon verstoppen. In de ‘ballon zoeken’-stand krijgen spelers evenveel tijd om de ballonnen te vinden die zijn verstopt door andere spelers, van over de hele wereld. Ongeacht of spelers ballonnen verstoppen of zoeken, zal hun rang stijgen op basis van hun score. Tijdens het spelen van Ballonnenjacht verandert de sfeer in elk koninkrijk: spelers zien het bijvoorbeeld gedurende de dag regenen in New Donk City en de zon gaat onder in Zonnesteekstad.
De update levert ook diverse nieuwe kostuums en fotofilters die zijn gemaakt om Mario een geheel nieuwe look te geven. De Sunshine-outfit, de muzikantenoutfit en het ridderharnas komen in de winkel beschikbaar nadat spelers het hoofdverhaal hebben voltooid. Er zijn ook twee nieuwe filters voor de Foto-stand: Munt en Neon. Deze kunnen spelers gebruiken bij het vangen van allerlei leuke nieuwe momenten.
 
Download nu de gratis update voor Super Mario Odyssey, die naast de nieuwe mini-game Ballonnenjacht ook nieuwe kostuums en fotofilters toevoegt. Op een later tijdstip worden nog meer nieuwe kostuums toegevoegd, volg de Super Mario Twitter-account voor meer informatie.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x