Home Gaming Onthulling elite-held: Jonah Orion

Onthulling elite-held: Jonah Orion

by Mark van Truijen

In de aanloop naar de release van Warhammer 40,000: Dawn of War III, onthullen SEGA en Relic Entertainment enkele nieuwe en terugkerende eenheden die fans kunnen commanderen. Ga naar DawnOfWar.com om op de hoogte te blijven van de laatste aankondigingen.

Jonah Orion, Chief Librarian van de Blood Ravens, is een zeer beroemde Psyker. Orion verscheen voor het eerst in Warhammer 40,000: Dawn of War II – Chaos Rising en keert terug in Dawn of War III als één van de machtige elite-eenheden waar de speler over kan beschikken. Daarbij wordt hij vergezeld door een bekende, demonische Cherub waar hij zijn paranormale krachten door kanaliseert.

In de donkerste uren van de Blood Ravens, trotseerde Jonah Orion de terreur van de Tyranid Hive Mind die de andere Librarians van de kaart veegde. Keer op keer trok hij ten strijde, waarbij hij zijn dodelijk geachte wonden op wonderlijke wijze overleefde. Zijn opofferingen trokken de aandacht van Chapter Master Gabriel Angelos, die hem bevorderde tot Chief Librarian van de Blood Ravens.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: