Home Gaming Ontdek The Simpsons en Midway Arcade in LEGO Dimensions

Ontdek The Simpsons en Midway Arcade in LEGO Dimensions

by Mark van Truijen

Warner Bros. Interactive Entertainment onthult vandaag screenshots van The Simpsons en Midway Arcade gameplay voor LEGO Dimensions, de langverwachte entertainment ervaring die de fysieke bouw ervaring van LEGO blokjes combineert met interactieve console gameplay. Zowel The Simpsons als Midway Arcade levels vormen onderdeel van de LEGO Dimensionshoofdgame die in de Starter Pack gespeeld kan worden.  

The Simpsons
Level in de LEGO Dimensions Starter Pack bevat een celvormige art style die lijkt op de originele, animatieserie en onderscheidend is van andere levels in de game. Spelers krijgen te maken met een onverwacht stel slechte meesterbreinen in The Simpsons Level – Lord Business en The Joker – die samen met Lord Vortech’s legioen van schurken Springfield is binnengedrongen. Het is aan onze helden om ze te verslaan en de orde te herstellen in The Simpsons wereld. Voor fans van The Simpsons die graag hun LEGO Dimensions ervaring willen customizen bevat The Simpsons Level Pack een LEGO Homer Simpson minifiguur en The Simpsons Fun Packs bevatten een LEGO Bart Simpson minifiguur en een LEGO Krusty the Clown minifiguur. Alle characters, voertuigen of gadgets van een van deze uitbreidingssets kan worden gecombineerd met een andere characters, voertuigen en gadgets die in de game aanwezig zijn en kunnen op ieder level, met iedere andere entertainment property worden gespeeld. Stel je voor hoeveel plezier Bart Simpson heeft terwijl hij in een Velociraptor rijdt in Metropolis.

In de Midway Arcade Level van de LEGO Dimensions Starter Pack bevinden Batman™, Gandalf™ en Wyldstyle™ zich in een videogame, waar ze moeten racen in Super Sprint  en zich een weg slaan door de hordes vijanden in Gauntlet, astronauten redden in Defender en robots verslaan inRobotron. Voor retro gamer fan is er een Midway Arcade Gamer Level Pack met een LEGO Retro Gamer minifiguur en een compleet level met meer dan 20 arcade games die je moet verslaan.

LEGO Dimensions is 29 september beschikbaar voor Xbox One, het alles in een games en entertainment systeem van Microsoft en Xbox 360 games en entertainment systeem van Microsoft, PlayStation®4 en PlayStation®3 computer entertainment systemen en Nintendo´s Wii U™ systeem.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x