Home Gaming Ontdek het duistere verhaal van Crown Wars: The Black Prince

Ontdek het duistere verhaal van Crown Wars: The Black Prince

by Mark van Truijen

Na de officiële onthulling van de game tijdens Gamescom 2023, releasen NACON en Artefacts Studio met plezier een nieuwe trailer die dieper ingaat op het achtergrondverhaal van de game. Deze video werd op 30 november exclusief onthuld tijdens de PC Gaming Show.

De releasedatum voor Crown Wars: The Black Prince is naar voren gehaald: de game verschijnt op 7 maart 2024 voor pc, PS5 en Xbox Series X|S.

Artefacts Studio, de ontwikkelaar van het hooggewaardeerde The Dungeon of Naheulbeuk: The Amulet of Chaos, met 88% positieve reviews op Steam, is terug met een nieuwe release die fans van tactische turn-based games zeker zal aanspreken.

In Crown Wars: The Black Prince duikt de speler in de Honderdjarige Oorlog. Een periode waarin verschillende koninklijke families in bloedige conflicten verwikkeld raakten, met de kroon van het machtigste koninkrijk van het Westen als prijs. Een nieuwe factor is in deze strijd wordt gevormd door een kwaad met zoveel macht dat het de geschiedenis kan veranderen. Het betreft een geheime, duivelse organisatie die in haar zoektocht naar macht het hele koninkrijk in chaos stort.

In deze duistere tijden ben jij een jonge lord uit een van vier families. Elk van deze families heeft specifieke vaardigheden en een geschiedenis die wordt onthuld naarmate het spel vordert. Met hulp van de mysterieuze alchemist Nicolas Flamel moet je je land in haar oude glorie herstellen en de strijd leiden tegen de ridders en bandieten van The Order, de duistere macht achter het schrikbewind. Om het koninkrijk te bevrijden van de invasie en het kwaad, moet je squadrons samenstellen en trainen uit de zes klassen soldaten die in de game beschikbaar zijn. Als laatste hoop van de Brotherhood of Light, is de oorlog zonder jou verloren.

Crown Wars: The Black Prince verschijnt op 7 maart 2024 voor pc, PlayStation®5 en Xbox Series X|S. De Nintendo Switch™-versie komt kort daarna beschikbaar.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x