Home Gaming Nacon breidt simulatie-assortiment uit met Ambulance Life: A Parademic Simulator

Nacon breidt simulatie-assortiment uit met Ambulance Life: A Parademic Simulator

by Mark van Truijen

NACON maakt met plezier bekend dat het bedrijf een overeenkomst heeft getekend met de studio Aesir Interactive voor de publicatie en distributie van Ambulance Life: A Paramedic Simulator, een simulatie die de speler in de rol van een paramedicus plaatst. Deze titel verschijnt in september 2024 voor PlayStation®5, Xbox Series X|S en pc.

Binnenkort wordt het beroep van paramedicus voor iedereen toegankelijk. Ambulance Life: A Paramedic Simulator is zowel vermakelijk als realistisch, en reproduceert methodes, uitrusting, omgeving en dagelijks leven van een paramedicus. Daarvoor combineert de game het rijden door een open wereld met fases waarin spelers de slachtoffers van verschillende soorten ongelukken moeten behandelen.

Ambulance Life: A Paramedic Simulator wordt ontwikkeld door de studio achter het succesvolle Police Simulator: Patrol Officers, een game met 84% positieve reviews op Steam.

“Na het daverende succes van Police Simulator: Patrol Officers, willen we de sim-ervaring met onze volgende game naar een hoger niveau tillen. Als onderwerp was voor ons het moedige optreden van ambulancepersoneel een logische keuze. In een rijk gedetailleerde wereld kunnen spelers realistische en gevarieerde scenario’s beleven. In Ambulance Life: A Paramedic Simulator laten we spelers hun eerste diensten draaien om uit eerste hand te ervaren hoe spannend het verlenen van eerste hulp kan zijn” aldus Troy Karedes, Community Director bij Aesir Interactive.

Ambulance Life: A Paramedic Simulator is een nieuw deel in onze Life-reeks van simulatiegames. Met deze nieuwe titel willen we ons profiel ontwikkelen voor de verschillende community’s van enthousiaste spelers die graag heel nieuwe ervaringen opdoen,” zei Alain Falc, NACON CEO.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x