Home Gadgets Ontdek exclusieve beloningen met Samsung Vriendenvoordeel-programma

Ontdek exclusieve beloningen met Samsung Vriendenvoordeel-programma

by Mark van Truijen

Speciaal voor gebruikers van de Galaxy Z Fold3 5G en Z Flip3 5G loopt er op dit moment een exclusief Samsung Vriendenvoordeel-programma. 

Consumenten die de nieuwe Samsung Galaxy Z-serie tijdens de pre-order periode hebben gekocht kunnen hun gebruikservaringen delen met hun vrienden en familie en hen korting geven om zelf een Galaxy Z Fold3 5G of Z Flip3 5G te kopen. In ruil daarvoor ontvangen zij tot € 150,- korting op de Galaxy Watch4. Een mooie kans voor gebruikers om hun Galaxy-ecosysteem verder uit te breiden.

Hoe werkt het? 

  • Samsung-klanten (fans) die de Galaxy Z Fold3 5G of Z Flip3 5G tijdens de pre-order periode hebben besteld, kunnen hun vrienden en familie helpen 10% korting te krijgen op hetzelfde product dat zij bezitten.
  • Maximaal vijf vrienden kunnen gebruikmaken van de code. De code kan worden gebruikt bovenop andere aanbiedingen, zoals inruil- of bundelpromoties.
  • Als de code wordt gebruikt, wordt de fan getrakteerd op een kortingscode van maximaal € 150,-. Hoe meer vrienden gebruikmaken van de code, hoe meer korting de fan krijgt.
  • Kijk hier voor meer informatie.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x