Home Gaming Ontdek de launch-trailer van World War Z voordat deze op 16 april verschijnt voor PlayStation 4, Xbox One en pc

Ontdek de launch-trailer van World War Z voordat deze op 16 april verschijnt voor PlayStation 4, Xbox One en pc

by Jos Vis

Saber Interactive en Focus Home Interactive hebben zojuist de nieuwe launch-trailer uitgebracht voor World War Z, de langverwachte actievolle co-op shooter geïnspireerd op de blockbuster-film van Paramount Pictures. Bekijk de explosieve lanceeraanhangwagen, zet het nummer ‘War’ onder Black Stone Cherry en bereid je voor om de doden in slechts vier dagen te overleven.

Aangedreven door Sabers dynamische Swarm Engine ™, ontketent World War Z honderden snel bewegende, bloeddorstige zombies – in staat om te bewegen en te slaan als één collectieve kudde en af ​​te breken in individuele aanvallers – in een tijd op spelers. Kies uit zes verschillende klassen en een arsenaal aan dodelijke wapens, explosieven, torentjes en vallen. Overleef de doden door intense coöpcampagne-missies met vier spelers over de hele wereld, waaronder New York, Jeruzalem, Moskou en Tokio, en vecht tegen zowel zombies als echte menselijke tegenstanders in competitieve, op teams gebaseerde Players vs. Players vs. Zombies (PvPvZ ) multiplayer.

World War Z is nu beschikbaar voor pre-order nu op alle platforms, digitaal en in de detailhandel op https://wwzgame.com/buy. Alle pre-orders worden geleverd met het gratis Lobo Weapon-pakket, met drie gouden wapenvellen en de Lobo-schop met dubbele bladen.

World War Z wordt op 16 april gelanceerd op PlayStation®4, Xbox One en Windows PC via de winkel van Epic Games.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: