Home Gaming ONE PIECE ODYSSEY komt naar Nintendo Switch op 26 juli 2024

ONE PIECE ODYSSEY komt naar Nintendo Switch op 26 juli 2024

by Pim, Sel

ONE PIECE ODYSSEY, de RPG die de Straw Hat Crew voor een nieuw avontuur plaatst op het mysterieuze eiland Waford, komt op 26 juli 2024 naar Nintendo Switch. Deze versie bestaat uit de Deluxe Edition van het spel, inclusief het extra scenario Reunion of Memories. ONE PIECE ODYSSEY is al verkrijgbaar voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc.

In ONE PIECE ODYSSEY nemen spelers de controle over elk lid van de Straw Hat Crew in verkenning of turn-based commando-gevechten, terwijl ze het pad kruisen van een ongelooflijke storm die hen laat verdwalen op het vreemde, mysterieuze eiland Waford, terwijl de Thousand Sunny bijna gezonken is en in puin ligt. Terwijl ze het eiland en de oude ruïnes verkennen, ontmoeten ze Adio en Lim, twee inwoners van Waford. Nadat hun krachten zijn ontnomen door de mysterieuze kracht van Lim, begint een nieuwe gedurfde reis voor de bemanning, met nieuwe personages en monsters ontworpen door Eiichiro Oda en een originele verhaallijn verweven met herinneringen aan hun eerdere avonturen.

De Nintendo Switch-versie van ONE PIECE ODYSSEY bevat het extra scenario Reunion of Memories dat je kunt spelen nadat je het hoofdspel hebt uitgespeeld, evenals extra outfits voor de Straw Hat Crew met de Traveling Outfits en de Traveling Outfit van Sniper King. Daarnaast maken de City of Water-outfits hun debuut op de Nintendo Switch-versie.

ONE PIECE ODYSSEY verschijnt op 26 juli 2024 voor Nintendo Switch en is nu al verkrijgbaar voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x